SIRAYSIR MI? antakyalı mısın ?
sakın o yanılgıya düşme bu arada. bırak ne sanıyorlarsa sansınlar. diğer insanların ne düşündüğüyle çok ilgilenme.
Yok Adana'da Oturuyorum.
Abilerim, Şuanda sporda 9. haftamdayım, Okulda samimi olduğum 2 kişide benimle spora başladılar(gelişimi ve salonun kalitesini görünce), benimle birlikte ara öğün yiyorlar... Böyle 3 kişi diziliyoruz kantinde, Allah ne verdiyse yiyoruz abi

Artık kimse birşey demiyor, her soranı @ZeusS_'un dediği gibi onlardan yüksek bilgi seviyemle eziyorum... Ağzını bile açamıyor kimse... Şimdi okuldan bana laf eden, beni aşağılamaya çalışanlar; Ayberk, kardeş spor salonu ne kadar, haftada kaç gün? şeklinde sorular soruyorlar, bende herkesin içinde bozuyorum bunları (hani para verip üstüne birde hammallık yapıyordum? Ne Değişti? gibi...)

Bu arada bir konu açtım üye fotoğrafları kısmına 9 haftalık bir gelişimim var, Yorumlarsanız beni çok sevindirirsiniz...

Konu: https://www.bodyforumtr.com/vbforum/9-haftamday-m-gir-ele-t45901.html
Dipnot: O benim eskiden açmış olduğum hesap, Oradan devam edeceğim. Bu abimin hesabıydı artık kullanmıyor onun yerine ben kullanıyordum; ta ki eski hesabımın şifresini hatırlayana dek...
Artık ADANAyberk'teyim