Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Engin büyük alışveriş magazalarında bulabilirsin bu dükkanları ama sadece vg üzerine bi yer var mı bilmiyorum. Salonda da konuşuyorlardı ama üstünkörü dinledim yine o arkadaşı bulursam sana bildiririm engin. Ama geniş portföy için nette birçok site var bb üzerine.. sağlıcakla...
Anlamadığım, iri görünmekmi istiyorsunuz öyleyse anlamadım neden. ilginç, açık renkliler genelde, olduğun gibi ya da biraz iri gösterir, örneğin enine çizgili t-shirt'ler oldukça iri gösterir insanı, siyah, ise zayıflara hiç yakışmıyor yapılı bir vucudada, oldukça yakışıyor, şahsi fikrim, kilolu insanıda uzaktan hafif bir incelme etkisi yaratıyor, o kadar,
fitness için uygun giysileri nerden temin edebilirim uygun derken dar ve vücut hatlarını ortaya çıkaran giysiler bunun için giysi kategorisinde ayrı bi bölüm varmı ? varsa hangisi