bftr ailesi bu başlık altında birbirini tamamlayan-yakışan iki besin yazalım böylece pekte lezzetli olmayan beslenmemizi daha güzel hale getirebiliriz yeni tatlar keşfedebiliriz ama mümkün olduğunca faydalı besinler yazalım ilk ben başlıyorum makarna-peynir(hala keşfetmeyen varsa makarna gayet lezzetli hale geliyor tabi peynir seçimide önemli)
Bal+Fındık önce fındığımızı bi kaseye dolduruyoruz sonra üstüne bal döküp karıştırıyoruz sonrada kaşıklayıp yiyoruz. Afiyet olsun.
Makarna ve Kese yogurdu Yumurta ve Taze yogurt Haşlama patates ve muz Çikolatalı whey ve elma suyu Bunları hiçbir şeye degişmem;-)
Tuzsuz haşlanmış tavuk yanında yoğurt kaşıklanıp yenildiğinde ancak boğazımdan geçiyor Yağsız süt + muz + bal + (supplementler) + blender = NEFİS Lor + yumurta + yulaf ezmesi + çeşitli baharatlar = güzel bir omlet Eti burçak + bal da nefis oluyor ama zayıflamak isteyene göre değil.
Makarna+lor+ton baligi(light ton ise makarnaya birazcik zeytin yagi ilave) Yagsiz ve tuzsuz makarnami senlendiren ton, sen olmasan napardim.
1-knor çabuk çorba(domates) + 200 gr pirinç lapası + 150 gr haşlanmış tavuk göğsü yağsız tuzsuz + birazcık karabiber 2-1 kutu ton balığı yağı iyice çay süzgecinde süzülmş+250 gr spagetti+kekik,pulbiber+domates 3-200 gr haşlanmış bulgur+200 gr tavuk göğsü+salata dikkat ettiyseniz içecek yok maden suyu veya normal su dışında icecek kullanmıyorm. süt ve ürünleri hic kullanmam kahvaltı dısında sindirimimi hızlı tutmak icin