Bir Tanrım Var Bir Dumbbell ım Bu Forumda Çok Yalnızım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
abiler merhaba bu ilk mesajım forumda ben öğrenciyim 17 yaşındayım ve 2 senedir sadece yazları evde dumbbell çalışması yapıyorum salona gitme veya bir antrenör eşliğinde çalışma imkanım yok bu yüzdende bu haraketleri ne kadar doğru yaptığımı bilmiyorum böyle güzel bi forum bulmuşken sorayım dedim 5 kg lik 2 dumbbell ile 50 kere üst üste Dumbbell Curls haraketini yapıyorum birkaç dk dinlendikten sonra göğüs için Dumbbell Flyes haraketini yine aynı şekilde 50 kere durmadan yapıyorum sonra 20 şınav çektikten sonra omuz için 15 tane durmadan Lateral Raises haraketini yaparak bitiriyorum
kilo:60 - boy:1,75
eksiklerim ,tavsiyeleriniz (hatta yaparsanız benim için bi proğram) herşeyi merakla bekliyorum
şimdiden teşekkürler...

evde çalışmayla ve hareketlerle ilgili onlarca başlık var arama yaparsan hepsini tek tek bulursun ayrıca başlık açmadan önce kuralları da oku, kolay gelsin...

evde çalışmayla ilgili aradım ama bulamadım nerde söyler misin lütfen ???
ayrıca kuralları okudum

şunu da belirtiyim arama yaparken ''evde çalışmak'' şeklinde arama yaptım, var sen düşün nasıl arama(ma) yaptığını artık...

13. Yardım, Şuna Bir Bakın, Böyle Yapsammı, Nasıl?, Birkaç Soru ve bunların benzerleri, hiçbir bilgi taşımayan başlıklar kilitlenecektir. Herkes mesajınıza baksın diye üstü kapalı, muğlak başlıklar seçmeyin

sanırım bahsettiğin kural bu ben bu maddeyi başlığı açmadan öncede okudum sen başlığımı sadece tek bir açıdan bakıp bir şarkı sözü veya tekerleme gibi yada herneyse senin bakış açını tam olarak bilemem ne olarak anladıysan artık kurala aykırı gelmiş sana ama bir dambılım var derken vucut geliştirmeyle ilgili sadece bu aletim var demek istemişim bu forumda çok yalnızım derkende bu forumda yeniyim demek istemişim konumda aynen bunlarla ilgilidir zaten ama birazcık yorum yapma gücüne sahip değilsen sana hak veririm ya da her şeyi kaskatı kurallar içinde düşünen bir beyine sahipsen yine sana hak veririm.

2. olarakta yinede verdiğin linkler için teşekkür ederim ama beni 2 kez yanlış anladığın burda ortaya çıkıyor ki ben haraketlere baktım onlarla ilgili bilgim var ama kaç tekrar yapacağımı bilmiyorum orda 4x8 falan terimler var ama bunları tam anlamadım yani birde herkes için farklı olmalı bunlar sanırım?

artık beni anladıysan tartışmak değil sadece yardım istiyorum...

CELLchuQ dedi:
13. Yardım, Şuna Bir Bakın, Böyle Yapsammı, Nasıl?, Birkaç Soru ve bunların benzerleri, hiçbir bilgi taşımayan başlıklar kilitlenecektir. Herkes mesajınıza baksın diye üstü kapalı, muğlak başlıklar seçmeyin

sanırım bahsettiğin kural bu ben bu maddeyi başlığı açmadan öncede okudum sen başlığımı sadece tek bir açıdan bakıp bir şarkı sözü veya tekerleme gibi yada herneyse senin bakış açını tam olarak bilemem ne olarak anladıysan artık kurala aykırı gelmiş sana ama bir dambılım var derken vucut geliştirmeyle ilgili sadece bu aletim var demek istemişim bu forumda çok yalnızım derkende bu forumda yeniyim demek istemişim konumda aynen bunlarla ilgilidir zaten ama birazcık yorum yapma gücüne sahip değilsen sana hak veririm ya da her şeyi kaskatı kurallar içinde düşünen bir beyine sahipsen yine sana hak veririm.

2. olarakta yinede verdiğin linkler için teşekkür ederim ama beni 2 kez yanlış anladığın burda ortaya çıkıyor ki ben haraketlere baktım onlarla ilgili bilgim var ama kaç tekrar yapacağımı bilmiyorum orda 4x8 falan terimler var ama bunları tam anlamadım yani birde herkes için farklı olmalı bunlar sanırım?

artık beni anladıysan tartışmak değil sadece yardım istiyorum...

ya kardeşim sorduğun soru evde nasıl çalışabilirim burası 4000 kusur uyelık bır forum hıc mı kımse sormadı bu soruları yada kımse mı sormadı 4*8 de 4 nedır 8 nedır dıye? sen mısın ılk bu sporu evde yapan yada 4*8 ı anlamayan? ayrıca ben sana hareket lınkı vermedım senın actıgın baslıkların daha once acıldıgını gosterdım. saydıklarına göre sen bana hak verme şansına sahip değilsin ;) neyse uzun lafın kısası bu forumda admin ve modlar var onlar gerekeni yapar kimin haklı olduğu çıkar meydana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı