Bir sporcunun günlüğü [ektomorf]

25-26 Mayıs Çarşamba-Perşembe

Öncelikle selamun aleykum. Bugünlerim iyi geçti çok iyi geçti diyemem. Normalde 1 öğün makarna yiyodum ve yaklaşık 1 tabağı 700 kcal falan zannediyodum. Pişmemiş 200 gr bişince 600 gr falan oluyo. Yani tabak başı 200 gr civarı. Aslında 1 tabaktan 300 kalori alıyomuşum. Kısa süre içinde bu yüzden kendime yeni bi düzen yapıcam. Birde dirty bulk yapmaya karar verdim. Okulda 4 Canga yiyorum. Bu yaklaşık 1000 kalori yapıyor.

25 Mayıs Çarşamba

Beslenmem iyiydi. Bugün bacak-omuz antrenmanım vardı. En verimli omuz idmanına girdim diyebilirim. Birde piramit set kullanıyorum. 10-8-8-6 yapıyorum(ağırlık arttırarak).

Bugünlük bu kadar. Görüşmek üzere. İlginizi eksik etmeyin. Eleştiride bulunabilirsiniz.

Nedediğini tam olarak anlayamadım doğrusu,pişmemiş 200 gr pişince 600 gr olur demişsin ağırlığının artma sebebi su çekmesi zaten besin değerleri değişmez. Makarnanın piştiği zaman değer kaybettiğine dair herhangi bir kaynağın, kanıtın varsa paylaşırmısın ?

Nedediğini tam olarak anlayamadım doğrusu,pişmemiş 200 gr pişince 600 gr olur demişsin ağırlığının artma sebebi su çekmesi zaten besin değerleri değişmez. Makarnanın piştiği zaman değer kaybettiğine dair herhangi bir kaynağın, kanıtın varsa paylaşırmısın ?
Sen 200gr.lık pişmeniş bir makarnayı pişir su çeker 600 gr. olur. Sen o 600 gramın hepsini yersen tabi aynısını alırsın. Biz o 600 gramında 400 gramını falan alırız.(2Tabak)

SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı