Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu sorunun cevabını bulamıyorum.Yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal
Fazla uzatmadan söylücem.Ben genel olarak hiçbir kızı kafaya takmam istisnalar hariç.Çok kişi bana yazılıyo ama şimdi ben uzaklara çekildim herkesden anlıcağınız yalnızım kafamdaki şeyler için çalışmalar yapıyorum kimseyle görüşmeyerek
Aklımda kalan sadece 1 kişi var.Diğerleri umrumda bile değil.Ama bu kızı zamanında başka bir kişi için faceden sildim tam da çıkmak üzereyken.O başka bir kişiylede hiçbir ilişkim olmadı.Bu kız ben sildikten sonra başkasıyla çıktı ayrıldı.Doğal karşılıyorum beni beklicek hali yok hatta msj çekmiştim cvp vermemişti
Şimdi ben herşeyi zamana bıraktım.Zamanı gelince bu kıza onunla konuşmak istediğimi söylemelimiyim sizce yoksa kankalarıyla falan konuşup benim tekrar meydanlara çıktığımı , kız kankalarından duyup belki bana bi msj atma ihtimalinimi beklemeliyim.Ben bi kızın arkasından yalvarmam ama şimdi bunla ciddi düşünebilirim.Kafamdakileri yaparsam ve zamanı gelince bu kıza direk herşeyi söyliyimi yoksa dolayları yollardan onda eğer bana karşı sevgi kaldıysa tepkimi bekliyim sorum bu
ayrıca kız benden 7 saat uzak bi üniyi kazandı şimdi.napacam bilmiyorum.Herşeyi söylesem ona karşı duygularımı trip,aşağılama,cvp vermeme ya da hayır gibi şeylerle karşılaşabilirim ve bu yüzden hiç kimseye teklif etmiyorum hep onlar ediyor duh
kız sana bişe demez tekrar istese bile sen yapcaksın artık ilk hamleyi muhabbet aç selam falan kendiliğinden gelişir bence zaten kimseye direk teklif edemezsin önce bi muhabbet edersin sıcaklığı sezersen edersin yani inş mutlu olursun kardeş
kız sana bişe demez tekrar istese bile sen yapcaksın artık ilk hamleyi muhabbet aç selam falan kendiliğinden gelişir bence zaten kimseye direk teklif edemezsin önce bi muhabbet edersin sıcaklığı sezersen edersin yani inş mutlu olursun kardeş
burası doğru ama kız sana mesaj atmamış eğer çok vakit geçtiyse cevap vermek istememiştir fazla vakit geçmediyse mesaj hakkı olmayabilir bir ihtimal eğer öyle kanka çevresiyle kız arkadaş yaparsan ama kendi çevremden gördüğüm ve bildiğim kadarıyla yazıyorum ilişkiniz fazla uzun sürmez olursa tabi
Tam çıkmak üzereyken sildim ve 1.5 ay sonra msj çektim.Cvp vermedi çünkü o anda çıkıyomuş birisiyle.Şuanda 9 aydır görüşmüyoruz ve biraz daha zaman var benim ortaya çıkmam için ama bu soru kafamı çok kurcalıyor birtürlü cvp bulamıyorum.
Başkasını bulsam bulurum ama artık hiçbir kıza güvenim yok afedersiniz markette satılan pınarın bi ürünü varya ekmek arasına konulan belkide sittin sene çıkmam güvenebileceğim biri olmassa ama bu kızla tanıdığım kadarıyla tamamiyle anlaşabilirdik.Msj atsam vakit gelince tepkisinden çekiniyorum .s
hacı aynısı basımdan gecti bende bursadan kalktım herkezi herseyi terkedip numaramı felan değiştirip erzuruma gittim 7-8 ay vakti geldiğindede sıkı bi mektup yazdım tabi içinde biraz beyaz yalanda vardı cok fena edebiyat yaprım kelime oyunu yaparım neyse bide hediye aldım cok klasik osmanlı usulü üzerinde yazıları felan olan bişey bu hediyeyide bırakıp gitmeden önce almıstım senin içindi ama ogünkü ani kararla çekip gitmek zorunda kaldım felan 7-8 aydırda bunu saklıyorum felan yazdım hediyenin içine ayrrı bi not koydum sanki 7-8 ay önce yazmısım gibi onu paketledim bide günümüzde yazmıs gibi bi mektup yazdım onuda hediyeyle beraber tekrar paketledim hersey yoluna girdide hani :d gerci kader kısmet yine ayrıyız ama ortada aldatma vs hiç bişey yok
Benimde edebiyatım çok iyidir.Senin yaptığından da aslında iyi bir yalan uydurabilirim.Ama yalan söylemeyi sevmiyorum.Herşeyi olduğu gibi anlatırım kabul ederse eder etmesse sağlık olsun yapcak birşey yok facebookda profiline bakıp duruyom ama ekli falan değilim uzaktan ben resme , resim bana bakıyor öyle
arkadaşlar mantık şu. sevenin kıymetini bilmezler, kıymet bilmeyenide severler.. siz tabi diğer versiyonuna çevirin artık:evil:. ben 27 yaşındayım. 7 tane kız arkim oldu. bunların içinden peşinden koştuklarıım resmen ağzıma ettiler.. hiç umursamadığım öküz gibi davrandıklarım ölüp bittiler benim için. arkadaşlar manyakça sevdiğiniz bir kız varsa uzak durun. kendi kendinizi yakmayın. özellikle ayrılınca sevdiğniz birinden ağırlık bile basamıyorsunuz. vucut ufalıo falan. aşk body ciye göre değil. bize aşık olcağımız kız değil, bize aşık olan kız lazım tecrübelerime dayanarak bunu söyliyebilirim. bi de aşk doktoru oldk iyimi hyper_bench_O
Biraz durum farklı ama o beni buldu ortak arkadaşdan ilk o başladı bana yazmaya başka şehirde tanımıyordum.kankasıyla aynı sınıftaydık.sonra bende ona karşı birşeyler hissetmeye başladım ama gittiğim sınıfta ki bir kıza aşık olunca(öyle sanmışım) bu kızlada aynı şehirde olmayınca salaklık ettim açıkcası ve kızı sildim :S
Tek bir ortak arkadaşımız var ve oda en yakın kankası.Ama onunlada hiçbir şekilde muhatap olmayacağım imkansız.Bu yüzden kendi işimi kendim görecem yapcak birşey yok ya benim olursun ya da kara toprağın hesabı işin şaka yanı kafamdaki günün gelmesini iple çekiyorum eğer olduda onunla konuşabilirsem burdan yazacam size inş zamanı gelince
Sağolun yorumlar için 2-3 gün daha forumdayım sonra forumdanda kaybolucam şuanda plan program yapıyorum uzun bir zaman ortalıkta olmayacam inş herşey istediğim gibi olur bu kıza ne zaman yazabilirim hesap ediyorum şuan .d
scott sadece ılk bı kac yorumu okudum 1.5 ay sonra mesaj yazdım 9 aydır gorusmuyoruz demıssın bnce bukadar sure ıcerısınde ve sonrasında hala ona karsı bısey yapmak ıstıyosan kıza karsı bıseyler hıssedıyosun demektır ne yapıcagın konusunda pek bı fıkrım yok zaten olsa bnde aynı baslıkta konu acmazdım ama kankalarla asıl kısıye yanı kıza karsı kurulan muhabbetler falan pek saglam olmuyo bazen belkıde en dogrusu kızın yanına gıdıp acık acık buraya yazdıklarını ona da soylemek yanı onu unutamadıgını vb. zaten cıkmaya baslıcakmıssınız yanı arada bı kac engel olmasaymıs cıkıyomussunuz zaten belkı yıne cıkarsınız ama tek benım dedıgıme gore hareket etme dedım gıbı bnde acemıyım