Pişmanlık çok var herhalde MaximusDeniz? Çok şey değiştirirdim. Ama mutlaka yine hatalar yapıp yine sonunda birşeyleri değiştirme ihtiyacı duyardım. Ne olursa olsun hayatta pişmanlıklar olacaktır, önemli olan pişmanlıklardan ders alabilmek. ; Diye düşünüyorum.
Oooo Gençlık hatalarım cok Kafayı kullanmayı bi kere zaten gençken fark edemiosn şahsen hala gençim 18 yaşndaym olgunlaşmaya başladm ama yinede gençlik fazla pişmalık çok ewt örneğin dövmem war 2 sene önce yaptırdım yanlş arkadaş seçiminden dolayi çewremde herkeste wardi bende de olmalydi.. düşüncesyle smdiki aklım olsa yada yeniden gelsem dövme yaptırmaz TSK'ya katılmak için oturur ewmde harıl harıl ders çalışırdım
Boşver sıkma tatlı canını bu kadar. Bırak geçmişi geçmişte kalsın. Kafanı kurcalayıp, seni daha fazla rahatsız etmesin. Yoksa hepimizin hali intiharlık.
ne kadar hatayı düzeltirsem düzeltiyim eminim ki başka hatalar olurdu. mesela her sınav sonrası sınavlara bir hafta önceden çalışacağım dememe rağmen şu an sabah saat 10 daki sınava çalışmaya yeni başladım
Genel olarak ertelemeden doğan sıkıntılar söz konusu sanırım. Kulağa hoş gelen mükemmelliyetçilikten doğan takıntılı bir durumdur ki bayağı can sıkıcı bir olaydır. Geçmişteki üzüntülerde de kalmak depresyona itebilir. Anı yaşamanın değeri de burada ortaya çıkar ve her duruma dair haklı ya da haksız eleştirilerle büyüyebilmek de kişinin doğrusuna ya da yanlışına dair iyi fikir verir. Bu yüzden çatışılacak olunsa dahi her türlü çevrede bulunarak sosyalleşip pozitif geri bildirimler almak epey hayırlı olabilir. Neticede doğru da yanlış da mutlak değerdedir. Ortak akıl ise sosyalleşmenin meyvesi...
18 yaşını aştıktan sonra yanlışlarını asgariye indirdiysen fazla pişmanlık duymazsın. Çocukken hiç yüzünü kızartıcı bazı olaylara karışmadığını iddia eden insanlar yalan söylerler. Dövme konusuna gelince; keşke bekleseydin, amacına ulaştıktan sonra yaptırırdın. O zaman sorun olmazdı.( Özellikle deniz harp )
Deşme Yaramı ya.. zaten pişman oldum harp okulu istiordm bnde deniz harp ama işte büyüdükçe fark ettk neyin ne olduuunukafa_
Neyı degıstırmek ıstedıgımı bılemem ama degıstırmek ıstemeyecegım seyler: aılem ve ınancım olacaktır basıt olarak..
buda ayri bi bakış acısı tabiki konuya çok şükür bnde inancım ve ailemden memnunum yani kmse deiştirmk istemez sanrm