evet öyle gibi

en azından kabaca makro değerleri hesaplamaya da başlıycam yağ protein karb şeker lif falan ama o biraz zahmetli gibi normalde protein ağırlıklı oldu der geçerdim

[DOUBLEPOST=1407944639][/DOUBLEPOST]13.08.2014
izmirdeyken yine ölçüm yaptırdım bu sefer 2 ay öncekinden 2 kilo az çıktım 46 kilo olmuşum ölçülerimde azalmış görünüyor göğüs 72 bel 57 kalça 71 üst bacak 40 cm bu tabi ki iyi değil toparlanmak lazım bir an önce

kas kaybetmiş görünmüyorum 2 ay önceki sonuçları kaybettiğim için tam emin değilim aslında
kahvaltı 08.35 - 100g yulaf + 200ml mlife yağsız organik süt + 1,5 muz + bolca (saymadım ama galiba 3 yemek kaşığı) ev yapımı şekersiz fıstık ezmesi (bunu annem hazırlamış ben sulandırıp sos gibi yapmak için çok az su ve yağsız süt karıştırdım)
ara öğün 11.00 - vişneli badem sütü (çilek bulamadım

)
ara öğün 12.00 - 200ml alpro fındık sütü (daha önce fındık sütü denememiştim pek beğenmedim bunu balçovadaki migros tan buldum)
öğle 13.00 - 50g yulaf ezmesi + 100ml mlife yağsız organik süt + yarım muz + 3yk ev yapımı şekersiz fıstık ezmesi (aslında bu yulaf sabahki yulaf sabah sabah o kadar çok yulafı yiyemedim yarısı falan kaldı)
akşam 18.00 - 50g tam tahıllı makarna + 50g haşlanmış bezelye + 4 tane yeşil biber + 150g tavuk göğsü + 50g lor peyniri (bu öğünü bu kadar abartmamın sebebi gün boyunca çok az yemem akşam akşam bu kadar çok karbonhidrat ve kalori almak biraz kötü ve ağır oldu benim için ama günlük kalori alımını dengelemem gerekiyordu bundan sonra bi şey yiyebileceğimi sanmıyorum aç hissetmiyorum biran önce uyuyasım var yine de bugün sporu aksatmadım sabah yaptığım egzersizin dışında 1 saat salona gittim 20dk kardiyo ve ağırlık çalıştım)