Tavsiye Edilen Kullanım : 5 ölçek (47 gram) ürünü, 300 ml süt ve ya su ile karıştırın, günde 2-3 kere kullanın. 1 Serviste (47 gram) : Kalori ..... 186 kcal Protein ..... 37,6 gr (Whey Protein Isolate, Whey Protein Concentrate, Whey Peptides, Calcium Caseinate) Karbonhidrat ..... 5,71 gr Yağ ..... 2,28 gr L-Glutamin ..... 8 gr
Fiyat sürekli değiştiği için. Sitenin sponsorunda fiyatlar : https://www.supplementler.com/shop/index.php?manufacturers_id=17&sort=2a&filter_id=1
1 kutu bitirdim memnun kalmadım. Optimum dan şaşmamak lazım. Bugün san nutrition 100% whey diye bir ürüne denk geldim bilen , kullanan varmı ben ilk kez gördüm ve mrak ettim
Merhaba ben şuan san nutrition 100% whey kullanıyorum tavsiye üzerine aldım değerleri çok iyi proteğindeki aminoacit naturel tadıda çok iyi .tavsiye ederim
Merhaba, Whey Protein'leri sanırım NOX ürünleriyle karşılaştıranlar var. Lakin en az 2 ay sürekli olarak kullanmak gerekiyor ki, tam anlamıyla etkisini görelim. Yani 2 LBS veya bir kutu 5 LBS bitirerek sonuca ulaşmak pek mümkün değil. Ayrıca psikolojik etkiyi de unutmamak gerekiyor. Çoğu kişi Optimum konusundaki okunma oranından ve mesaj sayısından bayağı etkileniyor.