Arkadaşlar öncelikle biraz kendimi tanıtayım. 17 yaşındayım . Bu zamana kadar hiç BB yapmadım. Ancak bundan sonra yapabileceğimi düşünerekten artık bu işe başladım. Ancak herhangi bir spor salonuna gitme imaknım yok. Yani evde çalışacağım. Güç sporlarından bilek güreşi ile ilgilenmek istiyorum. Çalışmaya razıyım ancak bir işe başlamışken onu en iyi yapmak isteyenlerdenim. Bu yüzden kendimi tamamen bu işe vermek istiyorum. Sadece imkansızlığım spor salonuna gidememek. Onun dışında vücut ve kemik yapımın uygun olduğunu düşünüyorum. Tabi daha çok çalışmam gerekecek. Ancak yinede şimdiden bu çalışmayı arttırarak müsabakalara girmek istiyorum. En azından kendimi denemek amacıyla. Sizden isteğim bu spor ile ilgili biraz bilgi ve deneyimleriniz. İnternette çok araştırdım ve bu sitede bakmadığım yer kalmadı. Çalışmaya yönelik hareketler felan buldum ve başladım. Ancak sporla ilgili tam olarak bir bilgi bulamadım. bu kadar önemli ir sporun internette az yer almasıda üzdü beni. En yakın zamanda da bu konuda bişeyler yapıp bilekci arkadaşlarımızı bu yapacağım çalışmaya çekmek isterim. Tüm bilekcilerin deneyimlerinden ve çalışmalarından faydalanmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Hepinize kolay gelsin şimdiden teşekkürler.