saydam dedi:buyrun kapimiz herkese açik...
yoksa saydam sen kendinemi aldın lafıKarasan dedi:saydam dedi:buyrun kapimiz herkese açik...
Saydam sen "bidolu.com'un ortagi değilsen Flexor'un dediğini üstüne alınmana hiç gerek yok bence, saygılar.
bahsettiğin adresi araştırdım fakat oradaki binayı boşaltmışlar telefon çalıyo kimse açmıyor cep tel iptal olmuşbomberman dedi:flexor bu duruma gercekten cok üzüldüm... bidolu.com´a whois atinca su bilgiler cikti...
Domain name: BIDOLU.COM
Administrative Contact:
Alci, Suleyman
Neslihan Cad. Abc Yolu
Seba Home Sitesi Istinye
Sariyer, Istanbul 80890
TR
+90.5058408257 Fax: +90.2123236410
bu telefonlardan ulasmaya calis ama adam sahtekarsa bu bilgilerde yanlis olabilir... ama yinede sansini dene derim. saygilar.
kesinlikle dogru söyluyorsun kardeşimbomberman dedi:alakasi yok mito... banka ne polistir ne avukat nede savci. parani kaptirirsan sorun senin... bankadan bir sey bekleyemezsin. bankanin karsi taraftaki hesaptan para cekmesi imkansiz. buna yapmaya hakkida yoktur zaten.
hepsi burada.com neredeyse tr kadar zengin bir şirket yanlış hatırlamıyorsam doğan medya gurubun bede oradan alış veriş yapıyorum hiç bir sorun yaşamadım için rahat olsunveyron dedi:hocam geçmiş olsun bidolu.com u ben sağlam sanırdım ama bu örnekleri görünce hiç bi zaman kullanmıycam.daha önce hepsiburada.com dan alışveriş yapmıştım tahmin ettiğimden daha sağlam çıktı açıkcası attığım mailler 30 dk içinde cevaplandı falan herneyse. kadıköyde tüketici haklarını koruma derneği var. oraya durumu anlatmanızı tavsiye ederim gerçekten çok yardımcı olacaklardır..
saygılar..
SCHWARZXXL dedi:flexor, eğer adamların bir mail adresi falan varsa iletişim için kullandıkları, bu thread'in bir linkini yolla şikayetinle birlikte. Kötü reklamdan tırsarlar hallederler işini belki.