Biceps Kası ve kas üstü damar için Kendi Uyguladığım bir antreman videosu

Varokav body building sporuna yeni bir hareket kattınız , bence ismini koymalısınız bu hareketin.
Genel olarak iç biceps'i mi dış biceps'i mi çalıştırıyor acaba ?

varokav,
Spora olan azmine, emeğine saygım var ama,
Yaptığın hareket bicepsten çok dirseğini seviyor. Destek için yaptığın arka kol hareketi de bicepsi desteklemez. Arka kol demek bicepse destek çıkan demek değildir. Kendimi sokağın ortasında verilen yoga dersine katılmış gibi hissettim, doğaüstü anlatıyorsun ama faydasız. Kaldırımdan parke taşı sökmen de o havayı vermiş zaten. Damar olayına gelince, aynı üyelikten paylaştığın "gel gör beni aşk neyledi" şiiri damarlara daha çok etki ediyor.(Ağzına sağlık) Saygılar.

Öncelikle damar çıkartma diye bir şey yoktur yağ oranını azaltırsan çalıştığın kaslardaki damarlanmayı daha iyi gözleyebilirsin. Spor da başarılar...

videoyu izledim çalışmanız için sizi tebrik ederim. foruma kişiliğinizle renk kattığınızı düşünüyorum.

ben damar çıkartmanın yağ ile alakalı olduğu düşünüyorum ve öyledirde.yağ düzeyi az olan bir bbcinin damarları her zaman çıkar.

Video için teşekkürler ancak birinci harekette bicepsin gerilimi çok az,ikinci hareket ise dar şınav dolayısı ile triceps çalışıyor.Bu arada o taş 10 kilo geliyor mu gerçekten? Saygılar!1

video sonunda bicepse öyle bi bakış atmışsınız ki , işe yaramıyo galiba olmadı der gibi :)

Neyse video renk katmış foruma ,elinize sağlık ..

hakketten bende merak ettim o kaldırım taşı 10 kilo geliyomu=? geliyosa boşuna dambıll almışım bende sökseydim 2 3 tane bi yerden

Tamam videoda azda olsa espiri olsun die 10 kg dedim ancak 6 kg gelir oda iş yapar :)))

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:37 ----------

Rahatsız olduğunuz için video kaldırılmıştır. vermiş olduğum rahatsızlıktan dolayı özür dileriğm ve paylaşımlarımı artık yapmıyorum. herkese teşekkürler...

Foruma gerçekten renk katıyorsunuz.Yeni paylaşımlarınızı bekliyorum.

Ama kafama birşey takıldı,Damarlar yağ oranıyla ilgili diyor herkez,Ancak ben VG ye başladıktan sonra,Çalıştığım bütün bölgelerdeki damarlar belirginleşti,Bu yağ ile alakalı değil bence.

Tabikide sürekli kan basinci arttirilmiyor sadece idman sirasinda. Damarlar nitrik oksit seviyesine bağlidir.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:06 ----------

mESELA NAR SUYU nitrik oksit seviyesini arttırıyor idamn öncesi nar suyu içmenin damarların belirginleşmesine faydalı olduğu söyleniyor. ancak nitrik oksit seviyesinin fazla artmasınında damarlarda çatlama yağacağı bir gerçek.

Weider NOX 'un damarları genişletip irileştirdiği söyleniyor.Damartları daha belirgin yapmak isterseniz Weider NOX'u kullanabilirsiniz.

Back
Yukarı