DeZzA
Üye
Beyin kanaması -kafatasında catlak
Merhaba arkadaslar ewde net bitti bu aralar gendimi gelişdiremiyorum forumda pek wakit ayıramıyorm
her neysa konuya gireim ben aklma birden bole bir dusunce geldi ben bildiginiz gibi bundan 5bucuk sene once bir kaza gecirdim we bunun sonucunda kafa tasında catlak olusdu beyin ameliyatı oldum 20cm kadar bir alanda catlak wardı sindi ise 1.5cm kadar bir alanda boşluk war doktorum bana ilk zamanlarda işde bilgilendiriyordu falan 1991 dogumluyum ben kafama platin gomadılar ergenlik cagında oldugum icin surekli gelişmemden dolayı koycakları platın yeterli gelmeyebilir die şindi benim esas sizden yardımcı olabilirseniz bir ricam olacak bilginizde kemik gelişimini hızlandırmaya yarayan bir vitamin warsa yani nasıl soleim kemik gelişimini hızlandırsın we boyumda kısa galdı brz 170cm dir su an boyum we kordizonlardan dolai epei kilo almış durmdaim b.b sayesnde biraz olsun onlardan kurtuluyorum işde bu kemik gelişimini we boy uzamasını hızlandırabilecek bir dogal ilac yada bitkisel karışım onerebilirmisiniz ?boy uzaması icin proteinler falan war die duydum ama o tarz ilaclardan uzak duruyorum dogal olması tercihimdir
Merhaba arkadaslar ewde net bitti bu aralar gendimi gelişdiremiyorum forumda pek wakit ayıramıyorm