sürekli tavuk göğsü yemekten bıkanlar için güzel bir öneri.
tavuk göğsünü ince ince doğrayın bir kenarda dursun.harcına soğan, maydonoz, pirinç, nane, karabiber, pul biber ve doğradığımız tavugu koyun(ölçü veremiyorum çünkü göz kararı yapıyorum).lahanaları önceden haşlayıp soğumasını bekleyin.sonra bu harc ile lahanaları sarın.tencereye lahanalarınızı dizin ve üzerine su koyarak ocakta pişirin.orta ateşte ağzı kapalı bir şekilde pişirirseniz içindeki harç daha güzel pişecektir.
diyet yaptıgım için tavuk ile bildigim yemekleri deniyorum.bu beyaz lahana sarması çok lezzetli oldu bu yüzdne paylaşmak istedim.
tavuk göğsünü ince ince doğrayın bir kenarda dursun.harcına soğan, maydonoz, pirinç, nane, karabiber, pul biber ve doğradığımız tavugu koyun(ölçü veremiyorum çünkü göz kararı yapıyorum).lahanaları önceden haşlayıp soğumasını bekleyin.sonra bu harc ile lahanaları sarın.tencereye lahanalarınızı dizin ve üzerine su koyarak ocakta pişirin.orta ateşte ağzı kapalı bir şekilde pişirirseniz içindeki harç daha güzel pişecektir.
diyet yaptıgım için tavuk ile bildigim yemekleri deniyorum.bu beyaz lahana sarması çok lezzetli oldu bu yüzdne paylaşmak istedim.
