Beslenmem

Crixa

Üye
Sabah
50 gr eti lifelif yulaf 3 yumurta akı 50 gram lor peynırı 1 cay kaşıgı zeytin yağı omlet 1 dilim uno bol kepekli ekmek üzerine doğal fıstık ezmesi
ara öğün spor öncesi
muz yada yoğurt

öğlen
50 gıram filiz kepekli makarna yanına yarım kızarmış piliç

aksam
1 kase lahana çorbası

Not : definasyondayım ondan öğünlerimi küçültüm[DOUBLEPOST=1470123814][/DOUBLEPOST]Antreman öncesi 1 muz ve biraz badem
anteman sonrası muz ve öğle yemeği
sporu sabahları yapıyorum genelikle

Son düzenleme:
Haklısın baş ağrısı yapıyor zaten çeki düzen vericem biraz daha dayanmak istiyorum
Bence en azından 2000' çıkar böyle devam edersen hem kas kütleni yakabilirsin hem de metabolizmanı yavaşlatırsın.Zaten kalliteli besinler tüketiyorsun miktarlarını artıtrman yeterli olur.

Bence en azından 2000' çıkar böyle devam edersen hem kas kütleni yakabilirsin hem de metabolizmanı yavaşlatırsın.Zaten kalliteli besinler tüketiyorsun miktarlarını artıtrman yeterli olur.
Aynen yulafı artırcam şeker ihtiyacımı neye karsılıcam bilmiyorum 4 gündür yapıyorum oglen halsizlesiom

Bugün tartıldım definasyonun 7 günündeyim hiç bozmadım 100 kilodan 95 düştüm bu gün cheatmail yaptım

toplam kalari 1500 ekleyebilceğiniz şeyler benim için önemlidir görüşlerinizi bekliyorum
Doktorlar bazal metabolizma hizinin altina dusecek sekilde beslenmeyin diyor ama.sen daha iyi bilirsin. Hayirli definisyonlar [emoji106]

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı