Darksafir2
Üye
Merhaba ben intermitting fasting yapıyorum yani okula gittiğim için ve okulda hiç bişey yemediğim için yani bi kahvaltı ediyorum if de kahvaltı yok kahvaltı olarak 2-3 haşlama 1 sarısıyla 1 tane üçgen peynir 5 zeytin 1 tam buğday ekmeği 1 bardak yağsız süt bu kahvaltım bu arada amacım zayıflamak ve biraz sıkılaşmak öğle yemeği derken 5 te yiyorum okuldan eve 5te geliyorum 5 te ise akşamdan ne varsa mesela genelde sebze çorba olur bazen karbonhidrat oluyor okuldan gelince seçici oluyorum yani iyi bişeyler istiyorum ama yapacak bişey yok sebze felan alıştık artık
bu öğle yemeğim 2 saat sonrasında ise antremana gidiyorum 7 gibi antreman öncesi şekersiz kahve içiyorum antremandan gelince ise sebze çorba türü şeyler yiyorum bu arada günlük 3 litre su içiyorum bazen 2,5 bunun yarısını okulda içiyorum su götürüyorum yarısını antreman ve sonrasına dağıtıyorum bu arada antrean programım günde 2 adele olmak üzere 4x15 veya 4x20 3 gün ağırlık 3 kardiyo
sizce bu program dogrumu beslenme ve antreman yardımınıza ihtiyacım var beni bilgilendirin.

sizce bu program dogrumu beslenme ve antreman yardımınıza ihtiyacım var beni bilgilendirin.