Beslenmem düzenim hiçbirşey yok yardım bırakıcam artık
Gerçekten bilgili birileri yardım etsin artık fitness centre'ye gitmiyorum evde çalışıyorum ama evdede değil kaslarımın yerine oturdugunu düşünüyorum
Belediye parkında dips vs. şınav felan çekiyorum.
Pazartesi http://www.pasificshop.com/pinfo.asp?pid=750Bu alette Barfix tarzı olaydan ön ayak koyma yerlerine bir kişi daha cıkarak 30 40 50 60 30 5 set yapıyoruz sonra Dips'te 10 12 14 16 yapıyorum 4 set ardından 3 set 14 16 18 şınav cekiyorum
Salı OFF
Çarşamba barfixte bitişik dış kol 6 tane ardından hemen 12 şınav ardından omuz hizasında 6 tane iç kol barfix çekiyoruz 3ünü sürekli 7 set felan yapıyoruz
Perşembe OFF
Cuma Yine park vs. vs. böyle çalışıyoruz burdaki yanlısları duymak istiyorum yardım lütfen ne neye zararlı yada nasıl yapalım vs.
Asıl önemli konu beslenme :S beslenme diye bi olay yok geçen sene kaslarım daha oturaklıydı sanki sadece kendimi spor yaptıktan sonra beğeniyorum diğer zamanlar inik boş kimse gibi görüyorum spor yapıyorum bazen evde yemek yemiyorum bazen spordan sonra eve geliyorum bol ekmek pilav ne varsa salata çorba ne bulursam yiyorum ekmek çok fazla yiyorum.
ot asla yemem ve vücudumda gözle görünür bişe yok kendimce beğenmiyorum kendimi :S spora alıştırdıgım arkadaşlarım beni geçtiler ben hiç gelişmiyorum sanki bu geçen seneki halim![[IMG]](http://img651.imageshack.us/img651/5554/33740144017196610112871.jpg)
Uploaded with ImageShack.us
bu sene göğüslerim küçüldü vücudum artık üçgen değil gibi düz :S Resimde 15 Yaşındaydım şimdi 16yım 1 yıl geçti gelişicegime daha kötü oldu
Şuan otelde çalışıyorum sabah otelde 3 Dilim peynir bol miktarda reçel 4-5 dilim kaşar 3 tane domates 3-4 dilim ekmek ve şekerli çay içiyorum
öğlen ise ne varsa çorba vs. pilav hepsinden bol bol hayvan gibi yiyorum ekmek özellikle 5-6 dilim işte sürekli odalarda oldugum için kolalar spritelar fantalar v.s içiyorum.
bir ara aklımdan öğlenleri felan hep ot yemek geçti o zaman şişmek yerine inerim gibi geldi arkadaşlar yardım edin napmalıyım akşamlarıda çok nadir yemek yiyorum :S Düzgün öğretici bir anlatımda yorumlarınızı bekliyorum
Son düzenleme: 4 Temmuz 2011