solaris777
Üye
sabah bi miktar zeytin, bi miktar yağsız beyaz peynir, yarım avuç ceviz bir parça bitter çikolata ve çay(iki dilim kepek ekmeği ile)
öğleden önce 1 büyük kase light süt ile eti lifalif sade yulaf ezmesi
öğleden sonra bi tabak kadar tavuklu salata
arada bi adet elma
1 saat kadar falan sonra 1 tabak mercimek çorbası yada ıspanak - kuru fasülye- nohut tan herhangi birisi (bir tabak)
antremandan önce bi avuç kadar kuru üzüm
antremandan sonra yine tavuk (nadiren balık)
akşam suda 3 yumurta beyazı ve lor peynirli karışım
iki bardak yeşil çay
yatmadan önce bir kase yoğurt
(tavuk-balık falan az zeytinyağı ile genelde fırında yada haşlama)
ben 24 yaşında 1.80 boyunda 76 kilo kadarım. amacım body-fitness tarzı kas kütlesi aşırı olmayan daha çok atletik bi yapı. sormak istediğim bi kaç soru var:
- dediğim gibi atletik bi tarz istediğim için protein oranını abartı tutmadım, peki forumdan öğrendiklerim kadarıyla sabah vakitleri daha çok karbonhidrat, akşam vakitleri protein tüketin demişler, bu bakımdan program nasıl uygunmudur sizce?
- balıkların hangileri hem protein hemde balık yağı(omega 3) açısından daha doygun?
- özellikle karın bölgesinde sıfır yağa ve tam baklava görüntüsüne ulaşmaya çalışıyorum bu anlamda beslenme programımı eleştirebileceiniz yada ekleyebileceiniz püf noktaları var mı?
-
öğleden önce 1 büyük kase light süt ile eti lifalif sade yulaf ezmesi
öğleden sonra bi tabak kadar tavuklu salata
arada bi adet elma
1 saat kadar falan sonra 1 tabak mercimek çorbası yada ıspanak - kuru fasülye- nohut tan herhangi birisi (bir tabak)
antremandan önce bi avuç kadar kuru üzüm
antremandan sonra yine tavuk (nadiren balık)
akşam suda 3 yumurta beyazı ve lor peynirli karışım
iki bardak yeşil çay
yatmadan önce bir kase yoğurt
(tavuk-balık falan az zeytinyağı ile genelde fırında yada haşlama)
ben 24 yaşında 1.80 boyunda 76 kilo kadarım. amacım body-fitness tarzı kas kütlesi aşırı olmayan daha çok atletik bi yapı. sormak istediğim bi kaç soru var:
- dediğim gibi atletik bi tarz istediğim için protein oranını abartı tutmadım, peki forumdan öğrendiklerim kadarıyla sabah vakitleri daha çok karbonhidrat, akşam vakitleri protein tüketin demişler, bu bakımdan program nasıl uygunmudur sizce?
- balıkların hangileri hem protein hemde balık yağı(omega 3) açısından daha doygun?
- özellikle karın bölgesinde sıfır yağa ve tam baklava görüntüsüne ulaşmaya çalışıyorum bu anlamda beslenme programımı eleştirebileceiniz yada ekleyebileceiniz püf noktaları var mı?
-