Beslenme programı,

Merhabalar, 175 boyunda 75 kiloyum, öncelikle çalışma programımı yazayım, evde çalışmaktayım...

2 haftadir calisiyorum

Gögüs için;

Dumbbell Bench Press 3x15
Dumbbell Flyes 3x15
Dumbbell Bench Press 3x15
Dumbbell Pullover 3x15

Kol;

Dumbbell Curls 3x20
Hammer Curls 3x20
Dumbbell Preacher Curls 3x20

Omuz

Neck Dumbell Press 3x15
Latarel 3x15
Arnold Press 3x15
Dumbbell Lateral Raises 3x15

Arka kol

Dumbbell French 3x20
Dumbbell One Kickbacks 3x20

Pazartesi, cuma gogus ve kol
carsamba, pazar arka kol omuz calisiyorum

Bi beslenme programina ihtiyacim var

saat 8 ve 13 arasi okuldayim

Yardimci olursaniz cok sevinirim

Ayrica calisma programina da yardimlarda bulunabilirsiniz

cok tesekkurler weightlifter

Benim yazabileceğim bir program yok ama abilerimizin sana program yazabılmelerı için resim koysan daa ii olur bence Ve daa fazla hacimlenmek istiyorsan bir bb salonuna yazıl....
Teşekkürler...

bench_Obench_Obench_Obench_O

Omuz da neden iki tane lateral var ? Birinin yerine front raises ekle öne doğru

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:23 ----------

Bide arka kol için bench dips de ekleyebilirsin

Benim yazabileceğim bir program yok ama abilerimizin sana program yazabılmelerı için resim koysan daa ii olur bence Ve daa fazla hacimlenmek istiyorsan bir bb salonuna yazıl....
Teşekkürler...

bench_Obench_Obench_Obench_O

bb salonuna gidecek kadar zamanım yok maalesef, nisandan sonra başlamayı düşünüyorum..

Kilo almaman gerekiyor, kilomu dengede tutacak, aynı zamanda kas gelişimine yardımcı olacak bi program gerek

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:15 ----------

Omuz da neden iki tane lateral var ? Birinin yerine front raises ekle öne doğru

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:23 ----------

Bide arka kol için bench dips de ekleyebilirsin

teşekkür ederim önerilerin için, uygulayacağım :)

Son düzenleme:
Evde Kendini geliştirdikten sonra yapılan hareketler kolay gelicek bir süre sonra o yüzden bb ye başla demiştim....
İi Akşamlar....

Back
Yukarı