bayramefendi
Üye
harika bir döküman.teşekkürler
YETER ARTIK BİRİ ŞUNA CEVAP VERSİN AÇIKLAYICI AMA SONUCA VARSIN VURUP KAÇMASIN!!!arkadaşlar herşeyi konuşuyoruz...1)kimisi yatmadan önce süt için diyor, kana geç karışır gece boyunca kasları besler falan, doğrudur ama kimisi diyor; 2)gece yatmadan evvel sakın süt içmeyin içindeki laktoz ve calsiyum kasların büyümesini engelliormuş...yani growth hormonunu düşürüyormuş.. hangisine inanalım???..ayrıca sizden ricam link verip bu konu başka yerlerde tartışıldı falan dememeniz..herkes farklı konuşuyor..
Arkadaşlar
Spora yeni başladım sayılır,Şimdi benim sorunum bel bölgemdeki yağlarım,boyum 180 kilom 73 ancak bel bölgemde aşırı derecede yağlanma var,ben bunu sporda toplam 30 dakika bisiklet ve max. koşu ile gidermeye çalışıyorum.
Ancak beslenme ile ilgili sorunlarım var,her kafadan bir ses cıkıyor tam olarak ne yapmam gerektiğini anlayamadım,spordan sonra protein ve karbonhidrat alınması deniyor ancak ikisi birleştiği zaman yağ a dönüşüyor diye biliyorum.
spordan hemen sonra meyve suyu 1-2 saat içindede yagsız tuzsuz tavuk ızgara yıyıorum yanında da 1 adet domates.
Öncesinde ise ne yapmalıyım elimde 1 kutu l-carnitine bulunuyor bunumu kullanmalıyım yoksa karbonhidrat mı almalıyım ?
Şimdiden teşekkürler
Benim vakit sorunu oldugu için genelde sabah uykudan kakar kakmaz spora gidiyorum bir şey yemeden yada belli dönemlerde de spora gitmeden 5 saat öncesinden bir şeyler yemiş oluyorum ben bunun için protein tozu vs kullanmalımıyım antreman öncesi çunku çok boş zaman kalmış oluyor yedğim yemekle