Degerli Arkadaş ve Hocalarım Ben 18 yaşına daha yeni Girmiş.. Bir ögrenciyim öncelikle, ee malum Ögrenci oldugum için O kadar Detaylı bir beslenme Programı Uyguluyamıyorum. Öncelikle Gündelik yedigim Şeyleri Buraya Yazıyım. Daha Sonra siz Bunları degerlendirip Bana yardımcı olursanız sevinirim.. Boy: 1.77 Kilo: 64 7:15 1 bardak meyve suyu beyaz peynir zeytin 2 adet yumurta yarım ekmek 10:30 Bütün ekmek arası domates kaşar peynir yeşillik salam, meyve suyu 12:30 Yarım ekmek arası döner Ayran 17:30 pliav yada makarna çorba Meyve suyu 3 dilim ekmek 22:00 Makarna , yogurt Meyve suyu 3 dlilim ekmek Not : 3 senedir düzenli spor yapıyorum VGye Başlayalı 4-5 aya yakın oluyor fakat haftada 1 veya 2 gün yapabiliyorum.. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum..
Beslenme programınızı inceledim çok yanlışlar gördüm.En önemlısi çok az proteın alıyorsunuz...protein olmadan büyüyemezsiniz.Ayrıca karbo olsun diye o kadar ekmek tüketmeniz yerıne makarna,pilav,bulgur tüketmelisiniz..
Ayrıca sabah kahvaltın cok saglam olmalı örnek bir kahvaltı ogunu : 75-100 gr yulaf 5 yumurta beyazı 1 yumurta sarısı 50-60 gr lor 200 ml üzüm yada elma suyu Domates,zeytin,salatalık..
darknesssword Önerilerini kesinlikle dikkate alıcam çok saol yardımcı oldugun için Diger arkadaşlarında Görüşlerini bekliyorum..
Daha fazla meyve ve sebze. Her ögüne bir Porsiyon. Daha fazla saglikli yaglar (Somon Baligi, Keten Yagi, Zeytin Yagi) (Omega-3/6 Yaglari)
Değerli üyemiz; Konu başlığınız tasınmıstır. tasınma sebebi ; * Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyurudan önce günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmaktadır. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25) Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla BodyForumTR Ekibi