beslenme günlüğüm nasıl

egemenn

Üye
sabah(8.00):200gr yulaf,süt,4yumurta bunları karıştırıp mikrodalgada pişiriyorum ardından 10gr zeytinyağı içiyorum
2.öğün(1.30-2):tavuk,bulgur,yer fıstığı
3.öğün(5.30-6):tavuk,bulgur,yer fıstığı
antreman öncesi(7.30):1 yemek kaşığı kahveyi yarım bardak sıcak suyla içiyorum ardından yarım portakal yiyorum
antreman sonrası(9.30): protein tozu ve muz
4.öğün(10.00):tavuk,bulgur,sebze
yatmadan önce:200 gr lor,1avuç badem,1tb magnezinc

egemen yeterli protein ve karb aldigina inaniyorum. peki kalsiyum ve vitaminler? sebze yok,meyve sadece muz. uyku duzenin yerindeyse ve antremaninda hakkini veriyorsan sorun yok. bir telasa kapilmissin galiba :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

egemen yeterli protein ve karb aldigina inaniyorum. peki kalsiyum ve vitaminler? sebze yok,meyve sadece muz. uyku duzenin yerindeyse ve antremaninda hakkini veriyorsan sorun yok. bir telasa kapilmissin galiba :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
haklısınız bu ihtiyacımı nasıl karşılayabilirim peki bir öneriniz varsa bekliyorum teşekkür ederim yorumunuz için[DOUBLEPOST=1410601224][/DOUBLEPOST]
Bence çok iyi totalde ne kadar bulgur tavuk yiyorsun, tam bir bulk beslenmesi. Biraz zayıf olsam hiç düşünmem bu şekilde nisana kadar beslenirim.
bulk için düşündüm bu programı zaten, kışı böyle geçirmeyi planlıyorum totalde 500gr tavuk 700-800 civarıda bulgur yiyorum[DOUBLEPOST=1410602547][/DOUBLEPOST]
haklısınız bu ihtiyacımı nasıl karşılayabilirim peki bir öneriniz varsa bekliyorum teşekkür ederim yorumunuz için[DOUBLEPOST=1410601224][/DOUBLEPOST]
bulk için düşündüm bu programı zaten, kışı böyle geçirmeyi planlıyorum totalde 500gr tavuk 700-800gr civarıda bulgur yiyorum

Son düzenleme:
Back
Yukarı