besinde pişirildiğindeki su kaybı

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Coleman Trebor tarafından 13 Mart 2008 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. Coleman Trebor
    Offline

    Coleman Trebor Üye

    Katılım:
    9 Haziran 2006
    Mesajlar:
    618
    Beğenileri:
    83
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Ankara
    aramada bunla ilgili bir başlık bulamadım o yüzden açtım.
    örneğin tavuk kızartıyorum. 150 gr tavuk tartıyorum . o tavuk tavadan çıktığında 110 gr kalıyor. su kaybediyor. ama hesap ederken aldığımız proteini 150 gr dakindekiymiş gibi hesaplıyoruz değil mi ?
     
  2. diez
    Offline

    diez ADMIN Yönetici Admin

    Katılım:
    18 Ocak 2006
    Mesajlar:
    13.051
    Beğenileri:
    15.000
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Çorum
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş