vücutcuu
Üye
merhabalar ben 14 yaşındayım boks yapıyorum.beslenmeme elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama malum okul var zor oluyor çokta dikkat edemiyorum.günlük ihtiyacım olan protein karb. kalori vs. almam lazım.öğrenci olduğum için iyi beslenme olmuyor sabahın köründe kalkıyorum 7 de kalkıyorum sabah sabah zaten iştahım olmuyor.okulda bir şey yemiyorum her şey zararlı olduğu için.idmanım 16.00 da eve 13 00 da geliyorum kafein alıyorum iyi değil ama uykulu oluyorum biraz geçiriyor saat 14 00 da öğle yemeği karb. ve protein ağırlıklı oluyor genellikle tavuk göğüs haşlama yağsız tuzsuz yanına lapa veya makarna yanınada yoğurt olabilir bir tanede muz veya patates olabilir.idmana giderken yanıma üzüm veya nar suyu bir tanede muz alıyorum basit şeker karb. ihtiyacını karşılamak için ama nar suyunun besin değerlerine baktım çokta iyi değil üzüm suyu mükemmel.eve geliyorum saat 18.30 falan gibi oluyor bu değişiyor idmana göre geldikten hemen hemen 1 saat sonra akşam yemeği yiyorum öğle yemeği gibi yine.gecede bir kase yoğurt yerim.
bu beslenme ile kilo kaybı yaşarmıyım boyum 170 kilom 60 kilomu korumak istiyorum yağ oranım %10-15 arası çok yüksek değil vücudum sıkı ama hacimsiz.
geleyim asıl konuya ben bu beslenmenin yeterli olduğunu düşünmüyorum zaten yeterli değil ağır çalışıyoruz 2 saat weightlifter çok iyi beslenmem lazım.besin takviyesi kullanmak istiyorum ama toz değil tozlar çok pahalı oluyor enerji ürünleri falan olabilir performans arttırıcı olabilir nitrix in iyi ürünleri var.supplement önerilerini bekliyorum ucuz yollu olsun.thums:
bu beslenme ile kilo kaybı yaşarmıyım boyum 170 kilom 60 kilomu korumak istiyorum yağ oranım %10-15 arası çok yüksek değil vücudum sıkı ama hacimsiz.
geleyim asıl konuya ben bu beslenmenin yeterli olduğunu düşünmüyorum zaten yeterli değil ağır çalışıyoruz 2 saat weightlifter çok iyi beslenmem lazım.besin takviyesi kullanmak istiyorum ama toz değil tozlar çok pahalı oluyor enerji ürünleri falan olabilir performans arttırıcı olabilir nitrix in iyi ürünleri var.supplement önerilerini bekliyorum ucuz yollu olsun.thums: