Besin değerlerini inceleme takıntısı

Sedif

Yeni Üye
Arkadaşlar bende öylesine bir takıntı baş gösterdi ki artık elime her aldığım yiyeceğin içeceğin besin öğelerine bakıyorum, markete falan girince tek tek inceliyorum millet "deli bu heralde" diye bakıyorlar :D Sizde yaşadınız mı bu tarz olaylar :D

Bu arada sayenizde artık dengeli besleniyorum, tüm forum üyelerine canı gönülden teşekkürü borç bilirim.

Bir fitness salonuna yazılmak benim için önemli bir adım değildi, en önemli adım bodyforumtr ile tanışmam oldu...

bu bendede var buna takıntı dnemez dense dense dıkkatlı olmak yada saglıgına dıkkat etmek denır

Bendede var hatta ılk baslarda annem "neye bakıyorsun" dıyordu ve acıklıyordum artık bazen yıne unutarak "neye bakıyorsun dıyor" daha sonra cevabı kendısıne verıyor "tamam anladım oglum" dıye..:D

Bendede var hatta ılk baslarda annem "neye bakıyorsun" dıyordu ve acıklıyordum artık bazen yıne unutarak "neye bakıyorsun dıyor" daha sonra cevabı kendısıne verıyor "tamam anladım oglum" dıye..:D
Bizim aile bana deli gözüyle bakıyor neyseki zamanla durumun ciddiyetini anlayarak veya alışarak tepkilerden uzak kalıyorum :)

Ben de inceliyorum; ama bunu takıntı olarak görmüyorum. Bilinçli her insanın yapması gereken birşey. İÇeriğini bilmediğin şeyleri almak ve kullanmak ne kadar doğru ki.
Bence memnun olmalısınız halinizden. İnsanlar anlam veremediği şeyi saçma bulur. Bu da gayet doğal...

Ben de inceliyorum; ama bunu takıntı olarak görmüyorum. Bilinçli her insanın yapması gereken birşey. İÇeriğini bilmediğin şeyleri almak ve kullanmak ne kadar doğru ki.
Bence memnun olmalısınız halinizden. İnsanlar anlam veremediği şeyi saçma bulur. Bu da gayet doğal...

Ben bunu annemede aşıladım artık..Alısverıse cıktıgında benım ıstedıgım seylerı alırken besın tablosuna bakar proteın ve yag ne kadar dıye..:)

Haklısınız eskiden peynir ihtiyacım oldu mu gidip peynir alırdım şimdiler de besin öğelerine bakıarak alıyorum... :)

Back
Yukarı