BESİNLERİN 100 GRAMI BAZ ALINIRKEN..?

Konusu 'Geri Dönüşüm Kutusu' forumundadır ve lubu tarafından 2 Ocak 2007 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lubu
    Offline

    lubu Üye

    Katılım:
    19 Aralık 2006
    Mesajlar:
    170
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    bESİNLERİN 100 GRAMINDAKİ PROTEİN MİKTARINI HESAPLARKEN et çiğkenmi gr mı önmli yoksa piştikten sonrakimi..Mesela bgn bifteki tarttım çiğken 150 geldi ama piştkten sonra 90..bu durumda bn 90 gr pişmiş besine göremi yoksa 150 gr çiğ besine göremi protein hesabı yapıcam..İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
     
  2. bonatschi
    Offline

    bonatschi Özel Üye

    Katılım:
    10 Ocak 2006
    Mesajlar:
    3.857
    Beğenileri:
    4.944
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    Londra
    Ben kendi adıma pişmişinin agırlıgı üzerinden hesaplarım ancak çigken hesaplanması gerektigini söyleyenler de var..
    aslında bu konu konuşuldu.. biraz arama yaparsan sanırsam tatmin edici bilgilere ulaşabilirsin..
     
  3. Blitz
    Offline

    Blitz Özel Üye

    Katılım:
    9 Ocak 2006
    Mesajlar:
    1.418
    Beğenileri:
    209
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Istanbul
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş