• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Benim Salondan Arkadas!!!

Benim Arkadas bu bilgisayar islerinden cok anlamaz ondan Resim cektik onla dedi sen Forum a koy.
Bakalim Abiler nasil bulacaksiniz??
Yas.19
Boy.179
Kilo.72

thoams27sz.jpg

thomas30hz.jpg

thomas52fm.jpg

thoamsface7bz.png

thoams78dl.jpg

thomas86gh.jpg

Etkileyici :D

Arkadaş güzel vucut yapmış gerçekten sağlam duruyor.Fakat o arkadaşın 72 kilo olduğuna pek inanasım gelmiyor. Nereden baksan 85-90 kilo vardır.Ama arkadaş yapmış...Kaç yıllık sporcu?

gercekten cok güzel ve fit bir vücut.tebrikler.özellikle bilekler ve arka omuz trapslar felan cok hosuma gitti.basarilarinin devamini diliyorum.

arkadaşın çok güsel vücut yapmış. böyle insanları görünce benim iştahım hayli hayli kabarıyo bu yaşta bu vücut olursa ben beş on sene sonraki halini düşünemiyorum yeni bi coleman yetişiyor sanırsam :D

Omuzlar kollar ve bilekler çok iyi gözüküyor.Bacaklar özellikle calklar mükemmel.72kg olduğunu varsayarsak ki bence rakam biraz az gibime geliyor.Bidaha gözden geçirseniz.Ama olamaz diye bişey yok.Bizim salondan biri 70kg.da yaklaşık olarak 44-45olması gerekiyor define bir kola sahip...omuzlar göğüsler kollar acaip bir hacim yapmış.Aynısı arkadaşda da mevcut hacim mükemmel kütleyi arttırdığında da olayı aşacak zaten.Başarılarının devamını diliyorum...

YaWssss flexor hocam böyle latince kelimeler falan kullanıyosun.Ama anlamayan kişilerde var sitede ondan parantez açarsan iyi olur.Buarada pectorali nedemek :P
Arakadaşa gelince güzel bir vucut yapmış ama slip donla çekilse daha makbul geçerdi.Hemde kolu yorulmaz :D

flexor dedi:
genel olarak çok iyi tebrik eder başarının daim olmasını dilerim pectorali biraz ufak buldum fakat kısa zamanda toparlayacagınnın kanatindeyim

genel olarak çok iyi tebrik eder başarının daim olmasını dilerim pectorali (göğüs) biraz ufak buldum fakat kısa zamanda toparlayacagınnın kanatindeyim

çok özür dilerim agız alışkanlığı mümkün mertebe dikkat edecegim :oops: [/size]

Gerçekden güzel vücut tebrikler,arkadaşın yaşı 19'muş sen kaç yaşında başladın ki bu spora :?: :?: ayrıca boyunda 179cm kilon 72 .
Bu yaş,bu boy,bu kilo=bu vücut şaşırtıcı özellikle kilo :?: :?: :?:

yav güzel vücütda formdaki herkesi cenabet etcen ne o ilk defa böle fotoraf çektireni koydum....millet internet kafede acsa bu sayfayı yan masadakiler oglancı felen zannedebilir kişiyi... :lol: :lol: :lol:

fırat 26 dedi:
yav güzel vücütda formdaki herkesi cenabet etcen ne o ilk defa böle fotoraf çektireni koydum....millet internet kafede acsa bu sayfayı yan masadakiler oglancı felen zannedebilir kişiyi... :lol: :lol: :lol:

Aynen yanımda peder vardı hemen indirdim aşağıya iyi görmedi :D

bravo valla. iyi bir vücuda sahip arkadaş. ama sanıyorum ki kür var değil mi?

Back
Yukarı