Bench Press'te Yeni Dünya Rekoru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
restricted dedi:
Bu rekor eski rekor sanırım .Rekor şu anda 401 kg. bildiğim .İzledikten sonra adamın nasıl o kadar kiloyu kaldırabildiğini anladım .Adamın kolları çok kısa .

kısa olması avantaj teşkil ediyor zaten. dikkat edin olimpiyt şampiyonu rekortmen haltercilerimize [naim süleymanoğlu , hallil mutlu vb. ] kolları hep kısadır bu yüzden ağırlık kaldırmada en büyük avanajdır bu durum. bu rekor geçen senenin rekoru . 2005 mr olympiada kırılmaya çalışıldı ama bir indirdi bir daha kaldıramadı. adam hastanelik oldu yav :D

ARSON dedi:
restricted dedi:
Bu rekor eski rekor sanırım .Rekor şu anda 401 kg. bildiğim .İzledikten sonra adamın nasıl o kadar kiloyu kaldırabildiğini anladım .Adamın kolları çok kısa .

kısa olması avantaj teşkil ediyor zaten. dikkat edin olimpiyt şampiyonu rekortmen haltercilerimize [naim süleymanoğlu , hallil mutlu vb. ] kolları hep kısadır bu yüzden ağırlık kaldırmada en büyük avanajdır bu durum. bu rekor geçen senenin rekoru . 2005 mr olympiada kırılmaya çalışıldı ama bir indirdi bir daha kaldıramadı. adam hastanelik oldu yav :D

456 kilodan fazla bi kiloaya girmis demektir.. ee adamın ustunde 500 kilo war diyelim.. o indimi bi daha kalkar mı yaw... vinc lazım yazık walla

ladasamara dedi:
bütün strongest man ler göbekli
tahminim bunlar bodyci olcaz die başlıolar işe ama iklim şartlarından (hepsi soğuk ülkeden oluo) yağlanıolar, bakıolar bodyci olamayacaz bari strongest man olalım diolar.

ben bir vücutcu vücuduna sahip olup bir strong man kadar güclü olmayi tercih ederdim ;)

Back
Yukarı