bench press yaparken şöyle bir spotter a ihtiyaç duyuyor musunuz?

bench press yaparken bazen barı sanki bir daha kaldıramayacağım gibi hissedersiniz ya hani. üstünüze düşürmekten korkarsınız.
şöyle bir spotter olsa aslında her bench press sehpasında bir sorun kalmazdı
acaba neden koymuyorlar? gereksiz mi sizcE? bu adam ne güzel gücünü sonuna kadar kullanabilir. bittiği yerde gerekirse bırakır o 2 spotter ın üstüne

spottt.jpg
http://i420.photobucket.com/albums/pp281/redondo01/spottt.jpg

bence cok guzel olurdu boyle bır aparat olması gercekten bazen partner bulamıyorum salon da o zamanlar da boyle bır sey gercekten ısımı gorurdu zaten psıkolojık olarak bıle ınsana bır guven verırı boyle bır sey bence...

evet psikolojik olarak rahatlatır insanı.
hatta tanımadığınız birisinin yardım etmesinden bile daha güvenli olduğu kesin

Keske olsa. Ben de tekken ya az agirlik giriyorum ya da smith machine kullaniyorum.

güvenli olmasına güvenli de, dezavantajları da yok deil..
-sürtünmeden dolayı 100 ikilo basıosan 85 kilo falan kaldırabiliosun.. (çok iyi yağlanmış olsa da 5-10 kilo farkedio)
-hareket özgürlüğü sıfır

smith machine de dedıgın olay dogru olgonu.10 ama yukarıda kı resım de boyle bır sey yok serbest agırlık sadece altta ıkı demır var dıkkat ettıysen bunun ıcın gecerlı degıl bu durum sonucta...

evet ben partnersiz çalıştığım için belki 1-2 tekrar daha çıkacakken bırakıyorum ama malesef böyle bir aparat salonda yok

Back
Yukarı