Bench press 3x130 kg Halil Degirmenci Yas 20 kilo 65.3 kg

halil_37

Üye
Yas 20
kilo 65.3 kg

bugunun antrenmanindan bir video fransa samiyonasina son 19 gün, (24/02/2013)

bench press de
3x115
3x120
3x125
3x130

video: 3x130 kg dir

bakalim maximum bir tekrar da kaça çikabilecegiz.

[YOUTUBE]_zXVWs2e0yU[/YOUTUBE]

Son düzenleyen: Moderatör:
bende sizin başlıklarınızı takip ediyorum ve gerçekten çok başarılısınız.fransa rekoru kaç şuan bench press ve squatta?

bende sizin başlıklarınızı takip ediyorum ve gerçekten çok başarılısınız.fransa rekoru kaç şuan bench press ve squatta?

squatta henuz bir bilgim yok zaten su anda ilgilenmiyorum squat rekoru ile. bench press rekoru su anda 152.5 (rekor için 153 kg yapmak lazim) bakalim bu sene eski rekortmen rekorunu tazeleyecek mi. zaten benim amacim seneye sirf bench press e yogunlasarak rekorluk barin altina girmek.

rekor gençler -66 kg kategorisidir.

antrenman tekniklerinizi merak ediyorum...

daha yüksek ağırlıkta bench yapmak için tavsiyeleriniz nelerdir ?

teşekkürler.

squat ve deadlift için de uygulanabilirmi ?

teşekkürler.

squat ve deadlift için de uygulanabilirmi ?

squat için uygulamadan önce iyi bir alt yapi olmasi sart. fakat deadliftte bu gibi detayli tekniklere gerek yoktur. nedeni ise squattaki güç kazanimi zaten deadliftte de yarayacaktir. deadliftte güç kazanma haftalarinda 3x3 seklinde çalisilabilir.

Halil yanlış anlama ama videoyu tekrar tekrar izledim,kaldırdığın ağırlığın altında küçücük kalıyorsun.Gerçekten şaşkınlığım bunun nasıl başarılabildiği noktasında.Ayrıca max bir tekrarda daha ağır kilo kaldırmanda muhtemel.

Halil yanlış anlama ama videoyu tekrar tekrar izledim,kaldırdığın ağırlığın altında küçücük kalıyorsun.Gerçekten şaşkınlığım bunun nasıl başarılabildiği noktasında.Ayrıca max bir tekrarda daha ağır kilo kaldırmanda muhtemel.

estegfurullah ne yanlis anlamasi aksine beni mutlu ediyor böyle yorumlar. birseyleri basarabildigimizin kanititdir. hersey antrenman sisteminde ve düzenli çalismada bitiyor. ben 70 kg da iken daha da güçlüydüm fakat bu -66 kategorisinde hedeflerim var. ayriyetten zaten kilo da alamiyorum fazla. tek seferde sürpriz olacak gibi bakalim haftaya antrenör kaç kilo takacak. su an ben bu spora baslayali 2.5 sene oldu ve antrenorumun yap dedigini yaptim ve yapma dedigini yapmadim. sagolsun kiloma göre ve antrenman dayanikliligima göre progamlarimi hazirliyor. misal ben uzun seriler üzerine çalisamiyorum. antrenorum de bunu gôz önüne alarak sistemi kuruyor. dün ben bile 3x130 yapabilecegimi bilmiyordum. fakat son videodan bu yana (5 ocak 2013) yaptigimiz antrenmanlar meyvesini vermeye basladi. haftaya tek tekrarli bench yapacagiz o zaman bir video daha eklerim. en az 140 kg. yarismada hersey yolunda giderse biraz da adrenalin yükselmesi olursa bunun 145 kg a kadar yolu var diye dusunuyorum. bakalim hayirlisi. ayrica sen bu yorumu yazinca, dün aksam beraber antrenman yaptigimiz bir arkadasin videoya yaptigi yorum geldi aklima. Halil sen bir makinemisin yoksa ? :D

Evet söylediğin kadar varsın.
Hedeflerine ulaşacağına inanıyorum hiç şüphem yok.
Ayrıca böyle antrenör dostlar başına:)

Tebrik ederim. Bu arada yağ oranınızı öğrenebilir miyim?

selam

Bench pressi makinadamı önerirsin yoksa serbest ağırlıklamı.bende 120 kilo filan kaldırıyorum ama makinada serbest hiç denemedim bi fark varmı ?

halil masallah valla je t'apprecie :) bende yeni basladim vg ye 1.ayim bitti 20 kg ile calisiyorum bu arada bende fransadanim angers sehrinden :)

Back
Yukarı