Arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim boyum 1.63 kilom 50-55 yas 17 ufak bir düşmede kemiklerim inciniyor hastanelik oluyorum.. Millet bir de vücut yapıyo lan olm senin neyine vücut yapmak diyolar. Elbette her insan gibi benim de sinirimi bozuyorlar. Şeytan diyorki vurdur steroidi öyle bir sıkı antrenman yapki 3 ayda hayvan gibi ol ama sağlık herseyin de bası işte olmuyor. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar çok aşırı güçsüzüm ve en hızlı gelişen bölgem göğüs küçük bir çalışma azdırıyor göğüs kaslarımı...
Diğer kas grupları hiç mi hiç gelişmiyor testesteron seviyesine baktırmalımıyım veya beslenmem mi yetersiz. Birde arkadaşlar bu bana laf atanlara nasıl bir ders verebilirim. yardımlarınızı esirgemeyin ve lütfen böyle bir anınız varsa anlatın da yalnız olmadığımı anlıyayım hep pisirik kalmak artık çok fgena koyuyor of offf.
Diğer kas grupları hiç mi hiç gelişmiyor testesteron seviyesine baktırmalımıyım veya beslenmem mi yetersiz. Birde arkadaşlar bu bana laf atanlara nasıl bir ders verebilirim. yardımlarınızı esirgemeyin ve lütfen böyle bir anınız varsa anlatın da yalnız olmadığımı anlıyayım hep pisirik kalmak artık çok fgena koyuyor of offf.