Rubish den falan guclu yav bu arkadas hele kemersiz olmasi korkutucu core strength e sahop olmasi demek. Yeni bir konstantinov mu geliyor acaba?
Sadece genetik olamaz olmamalıKatır gibi inatçılar ve inanarak yapıyor adamlar. Yoksa illaki vardır daha iyi genetikli ırklar
Adam sumo teknigiyi uyguluyarak daha az yoldan daha fazla agirlik çekiyor. Bence ordan büyük avantaji var.. ne kadar daha kuvvetli oldugunu bilemeyiz çünkü iki farkli teknik.Rubish den falan guclu yav bu arkadas hele kemersiz olmasi korkutucu core strength e sahop olmasi demek. Yeni bir konstantinov mu geliyor acaba?
Sumo ile her zaman daha fazla agirlik çekmiş olunmuyor malesef. Bu kisisel bir sey daha cok. Kisinin kalca yapısı vs ile de alakali hatta.Adam sumo teknigiyi uyguluyarak daha az yoldan daha fazla agirlik çekiyor. Bence ordan büyük avantaji var.. ne kadar daha kuvvetli oldugunu bilemeyiz çünkü iki farkli teknik.
Normal deadlift yapmıyo sumo deadlift kaldırılan mesafeyi çok kısaltır. Eddie hall 465 kg normal deadlifti var ve powerliftçi değil..
180 kg allah vergisi gibi konuşmussun adam kaç senede çalışarak yaptıBak bu videoyu mutlaka izlemeni tavsiye ederim, bir ara izlemiştim bu arkadaşın videosunu çok iyi anlatıyor.
Eddie Hall 180 KG vücut ağırlığına sahip, yani kıyaslanamazlar ikisi.
Bu adductor denilen kasların esnekligi ile ilgili o rahatlık durumu. Aynen ne kadar daha agir kaldirdigin hangisinin sana daha uygun olduguna bagliBen aksine Sumo'da daha az çekiyorum, bu kendini nasıl alıştırdığın ile alakalı sanırım, ben Sumo'da kendimi çok rahatsız hissediyorum, normal Deadlift bana daha uygun.
Bacakları açarak hareket mesafesini kısıtlıyoruz diye Sumo Deadlift yapmak hareketi kolaylaştırıyor diye düşünüyor insan, ama aslında öyle olmuyor.
180 kg allah vergisi gibi konuşmussun adam kaç senede çalışarak yaptı![]()