Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
spor salonuna gitme imkanım olmadığı için evde mekik ve şınav çekiyorum. yalnız mekik çekerken belimde yanma oluyor bir süre bu devam ediyor ve ağrı gibi birşey hissediyorum. bu durum sorun olursa diye mekik yapmayı bıraktım. yardımcı bir spor aleti alarak mekik yapabilirmiyim?
hayır bir sorun yok daha önce bir raahtsızlık olmadı. ama mekik çekerken zorlanıyorum orası belli bişi. vücudumu yarım kaldırıyorum. ama yinede yanma oluyor.
ayaklarıma yük binsin diye kanepenin alt boşluğuna koyuyorum ve öyle çekiyorum ama sırtüstü yere tamamen yatmıyorum. fazla eğilmeden yapıyorum. böyle yaptığımda ağrı olmuyor. bunun faydası olurmu? yoksa boşamı yapmış oluyorum?
Mekik çekerken dizleri bir miktar kırmak lazım, bacaklar düz şekilde mekik çekilince bele korkunç yük biner, acaba bacakları düz mü mekik çekiyordunuz?
hayır bacakları kırıyorum ve ayaklarımı kanepenin alt kısmına koyuyorum destek olması için. sonrada ellerimi göğsüme koyarak mekik çekiyorum ama tamamen sırtüstü yatmıyorum. bu şekilde faydasını görürmüyüm?