Beldeki Yaglari Yakmak Icin Ne Yapmaliyiz

mrb arkadaslar ben amerikada okuyan 19 yasinda bir ogrenciyim ve cok duzgun bi vucutla bestmodel a katilmak istiorm ve su anda belimde birz yag war ve onlari yakmak istiorm, boyum 186 kilom 72 vucududa 2.1% yag war, sizce hangi ilaci kullanabilirim

bildigim kadari ile o kadar yag orani cok riskli daha da altina inersen sonucu kotu olabilir

vucudunda 2.1% yag olmasinin imkani yok. 21 demek istemis olabilirmisin acaba?

duzgun bir diyet ve cardio ile cok basit bir sekilde belinin yanindaki yaglardan kurtulabilirsin.

Massivend dedi:
vucudunda 2.1% yag olmasinin imkani yok. 21 demek istemis olabilirmisin acaba?

duzgun bir diyet ve cardio ile cok basit bir sekilde belinin yanindaki yaglardan kurtulabilirsin.

bildigim kadariyla 3.4 % alti olum tehlikesi.

hem belde yag, hem 2.1 yag orani imkansiz.

3,4 un alti benim bildigim kadari ile de cok tehlikeli, pro yarismacilarin bile yakalayamadigi bir oran diye biliyorum.

yaw, benim bildigim, 4% alti ölmüs oluyor, benim arkadas var, boy 1,85, Kilo 62, onda 8% Yag var
Yani senin söylediginde bir yanlislik var galiba

thecondor05 dedi:
mrb arkadaslar ben amerikada okuyan 19 yasinda bir ogrenciyim ve cok duzgun bi vucutla bestmodel a katilmak istiorm ve su anda belimde birz yag war ve onlari yakmak istiorm, boyum 186 kilom 72 vucududa 2.1% yag war, sizce hangi ilaci kullanabilirim[/quote

valla yag oranin %2.1 se sen bize tavsiye ver :) :)

walla bende tam olarak bilmiorm yaptirdigim teste cikan sonuc bu, neyse o rakam cok da onemli deil cunku cok saglikliyim su anda, peki beldeki yaglar icin guclu bir yag yakiici olarak ne kullanabilirim bunu bilen wr mi ?

vücudu kas yapmakta yönlendirebiliyoruz ama yağ eritmekte yönlendiremiyoruz...yani istediğimiz yeri eritemiyoruz, vücut nereden isterse oradan eritiyor...bu sebeple, beldeki yağları eritmeye yönelik bir yağ yakıcı yok....diet yapmanız gerekiyor ama kg fazlanız da yok...proteini yüksek beslenin, karbonhidrat ve yağları sınırlayın...ağırlık çalışın...

O yag oranı ımkansız...Yanlıs hatalı ölcüm sonucu bu...Ama yınede anladıgım kadarı ıle az yaglısın!eger yınede sende belınde kalınlık varsa yag problemın yok sekıl bozuklugun var demektır kı sunu da unutmabayanlarda kalca erkeklerde bel maalesef...
sen sadece düzenlı calıs ve kardıo egzersızlerını bılınclı yap ve l carnıtıne kullan!

arkaslar oldukca yaniliyosunuz, benim olcumler dogru tekrardan yaptirdim ve burda panama bestmodellerinden biri war herifle konustum adamin dedigi sey su, yarsima fotolarini gosterdi ve test sonuclarini adamin vucudunda %1 yag war sadece bu arada benim de yapmak istedigim sey aslinda gelisip iri bise olmak deil ben sadece sekilli bir vucud yapmaya calisiorm vucut olculerimi yazim isterseniz

kol : 43
Omuz : 120
bel : 74
Gogus : 105

bu aralar miami de modellik yarismasi war ona katilmak icin calisiorm o yuzden tavsiyerinize ihtiyacim var karin kaslari ve beldeki yaglar icin

thecondor05 dedi:
arkaslar oldukca yaniliyosunuz, benim olcumler dogru tekrardan yaptirdim ve burda panama bestmodellerinden biri war herifle konustum adamin dedigi sey su, yarsima fotolarini gosterdi ve test sonuclarini adamin vucudunda %1 yag war sadece bu arada benim de yapmak istedigim sey aslinda gelisip iri bise olmak deil ben sadece sekilli bir vucud yapmaya calisiorm vucut olculerimi yazim isterseniz

bu aralar miami de modellik yarismasi war ona katilmak icin calisiorm o yuzden tavsiyerinize ihtiyacim var karin kaslari ve beldeki yaglar icin

1.86 sın 72 kg sun ve olculerin bunlar ustune ustluk yag oranın %2.1 ama beldeki yagdan bahsediosun :?

karın kaslarınızı yüksek tekrarla(20-30) çalıştırın...arada 1-2 set de ağırlıkla ve az tekrarla çalışın üst ve alt karın kaslarınızı...ama yan kasları (oblique) ağırlıkla çalışmayın, genişletir beli...şimdilik başka fatburner vs.ye başlamayın...karın kası hareketleri forumda var...onlara bir göz atın....

thecondor05 dedi:

siteye resim eklebilirsen bence daha rahat acıklamıs olursun durumunu.

bence senin tek çaren liposuction bide ztn yarışmaya katılmadan önce bütün mideni bağırsaklarını temişzletmen gerekçek dümdüz olman için bende katılmaya kalkmıştım geçen sene ordan sölüyorum

bagirsaktakiler zaten yarismadan once temizlenecek ama yarismaya kadar eritmem lazimdi we ben basardim bunu, artik net oldu... yardimlarininz icin yine de tessekkurler

ben sana ultimate nutrition CLA öneririm. 1000 mg 90 kapsül. günde 3 kapsül alınıyo.yemeklerele beraber 1 er kapsül yani. bizim abi kullandı 54 bedenden 50 bedene düştü 1,5 ayda.özellikle karın bölgesi için.yapılan çalışmalar 3 ay sonunda vücuttaki yağ oranını %20 azaltığı ortaya çıkmıştır.

bende amerikayi gelismis bi ülke sanirdim :)baksana orda dogru dürüst yag ölcen bi alet bile yokmus..imkani varmi ya % 2.1 yag olmasinin,hatta arkadas bununlada kalmayip tanidigim baska birinin ki % 1 diyor,,,siz para biriktirin bize yollayin biz size bi yag ölcücü alet yollayalim :)

Back
Yukarı