Cookeryoung
Üye
Arkadaslar yillardir spor yapiyorum ama bel bolgemdeki yaglarim ne yapsam gitmiyor kilo veriyorum deli gibi diyet yapiyorum gitmiyor 70 kilo olmustum gobegim yine gitmedi ne yapmam gerekiyor yardimci olurmusunuz
Bel mi yoksa alt karinmi bildiğim kadarı ile çok sıkı beslenme ve sabır gerekli herkeste ayni sorun varArkadaslar yillardir spor yapiyorum ama bel bolgemdeki yaglarim ne yapsam gitmiyor kilo veriyorum deli gibi diyet yapiyorum gitmiyor 70 kilo olmustum gobegim yine gitmedi ne yapmam gerekiyor yardimci olurmusunuz
[DOUBLEPOST=1510832895][/DOUBLEPOST]Simit bolgesi alt karin ve yanlar gitmiyor hic bir sekilde herseyi denedim gitmiyorBel mi yoksa alt karinmi bildiğim kadarı ile çok sıkı beslenme ve sabır gerekli herkeste ayni sorun var
TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yağ oranı düşüncede gitmiyor dostum %12 oradayım ama halen hissediliyor. Sağlam ve temiz beslenme ve antrenman devam[DOUBLEPOST=1510832895][/DOUBLEPOST]Simit bolgesi alt karin ve yanlar gitmiyor hic bir sekilde herseyi denedim gitmiyor
Kardesim peki cla nasil kullanmam gerekiyor ?bende de vardı bu sorun, CLA ile yok ettim
Kardesim peki cla nasil kullanmam gerekiyor ?
Kardiyo yaptiniz mi ?yemeklerden 15-20 dk önce 1 kapsül alman yeterli, ben günde 3 tane tüketiyordum, 1 kutu bitmeden bel bölgesinde yağ mağ bırakmadı, tabi diyetim ve sporumda 10 numaraydı onuda belirteyim
CLA bende tüketiyorum aspir yağıyemeklerden 15-20 dk önce 1 kapsül alman yeterli, ben günde 3 tane tüketiyordum, 1 kutu bitmeden bel bölgesinde yağ mağ bırakmadı, tabi diyetim ve sporumda 10 numaraydı onuda belirteyim