abı kalorı hesabına gir diyorum.
Ciko kalorilerim hesapli zaten

yediklerim hergün fix oldugu icin,yani yediklerim hep ayni hergün,bu sebepten dolayi kalori saymiyorum ama yedigimin kac kalori oldugunu biliyorum,ilerleyen günlere göre yediklerimde eksiltmeler yaparak kalori düsücem,ama su anda iyi gidiyor.Hergün yedigim miktarlar ayni oldugu icinde saymaya gerek olmuyor,aksamdan hazirliyorum bir gün sonraki yiceklerimi ve tüm gün onlarin disina cikmiyorum

[DOUBLEPOST=1406188844][/DOUBLEPOST]misal su an icin günlük
150 gr pirinc
500 gr yagsiz et
5 yumurta(tek sari)
3 domates
3 salatalik
15 gr zeytin yagi
1 adet Yesil elma
1 mager quark
25 gr badem
Sabah ve antreman sonrasi olmak üzere iki Protein shake
3 adet omega3 tablet
1-2 adet multivitamin
10 gr keten tohumu
bu yediklerimin hepsi
2270 kalori yapiyor
222 gr protein
185 gr KH
70 gr yag
Bu bir antreman günü icin antreman olmayan günlerde,Protein shake bir eksiliyor(antreman olmadigi icin sonrasinda shakede yok),pirinc 100 gr a düsüyor
ilerleyen günlerde Kilo verimi durarsa KH yüklemesi yaparak,pirinci 100 gr da sabitlicem,domatesin 1 ini iptal edicem,böylece 200 kalori daha düsmüs olucam.
Dahada ileride,keten tohumu gider KH i bir hafta sifirlarim falan filan yani degisik varyosyanlarda bu sekilde devam ederim.
Fakat su anda düsündügümden cok cok daha hizli gidiyor o sebepten Kilo kaybi durana Kadar bu sekilde devam.
Antremanlar ayni sekilde devam ediyor haftada 5 gün
sadece ilave olarak diyet öncesine haftada 4 günde 45 dakikalik orta tempoda(120-130 nabizda)antreman sonrasi kardio var.
yukarda gördügün diyet ve kardio ile günlük 1000 kalorilik bir acik olusturmus bulunmaktayim.
Umarim seni tatmin etmis yeterince aciklayici olmustur,

Biliyorum merak ediyordun cünki nasil bir diyet yapacagimi,bu sayede detaylarinida ögrenmis oldun.
Kendini cok özletme