Gün itibariyle,88.9 kiloyum yani 0.8 kiloluk bir kilo kaybi söz konusu iki gün önce tartida 88.4 üde gördüm.Bu hafta 3 gün kH yüklemesi yapmama ragmen,ve 4 gün dür kardio yapmamama ragmen bu kilo kaybi oldu.yani dyet iyi gidiyor.
Ha bu arada bel ölcüm 88 ordada bir incelme söz konusu.Diger ölcüleri almadim.Kesinlikle kas kaybi yasamadigimi düsünüyorum.Hem görüntü hemde hacim olarak bunu aynalarda görebiliyorum.Persembe gününe kadar da resimleri cekip burada paylasicam.Basarili bir diyet oldu.Az olan kas kütlemle bile olsa bu diyet sayesinde gözle farkedilir biseyler elde ettigimi düsünüyorum.
Kafama takilansa,bu hafta sonuna kadar 88 kiloya düstügümü farzetsem ki o zaman 6 kilo kaybetmis oluyorum ve bana göre bu yag olarak bir eksilme.Bu gecen süre zarfinda kas kazanimim oldumu?bunu hic bir zaman bilemicem sanirim.Vücudumdaki bu az da osa belirginlesmede kas kazaniminin bir faydasimi oldu yoksa diyetin getirisi olarak bir belirginlesmemi?Eger kas kazanimi olmussa bu ne kadardir?6 kilo eksildigime göre 2 ayda 1 kilo kas kazanmis olsam bu 7 kiloluk bir yag yakimi demektir.Tabii diger yandan kas kaybetmissemde 5 kiloluk bir yag yakimi olur
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:47 ----------
Diyetimin ++++++Lari
-Bu gecen 8-9 haftada vücudumu tanima firsatim oldu,neye nasil tepki verdigini cok iyi ögrendim.
-Diyet beslenme konusunda ve bunun antremmanlara etkisi konusunda uygulamali tecrübem oldu.
-Bütün teori bilgimi pratige dökme sansim oldu,üzerine cok sey ekledim.
-Karin kaslarimin ilk defa simetrik olmadigini bugday basagi gibi durdugunu gördüm.Baklava beklerken Vezir Parmagi cikti

-isteyince disiplinli bir beslenme yapabildigimi farkettim.
-Bütün aile benim diyetime uydugu icin ailecek saglikli beslendik

-Vücudumla yapmis oldugum savasi kazanabilecegimi gördüm.
-Kendime olan güvenim artti.-
-Yemek yapmasini ögrendim
-Neredeyse tüm besinlerin kalori KH ve protein degerlerini ezberledim artik tabaga bakar bakmaz tartmadan assa yukari tabakta kac kalori oldugunu biliyorum.
-Diyetimi daha uzun vadelere yayarak vücudumu daha az yipratmam ruhen daha az bir cöküntüye gitmem gerektigi.
-Sigarayi birakmis olmanin huzuru
-Dogru ve zamanli suplement kullanimi
-Vardiya calismama ragmen düzensiz olan uykumun düzene girmesi,vardiya gecislerinde uyku problemi yasamamam.
-Gün icersinde uykusuzluk,mahmurluk,tembellik,üsengeclik kalmadi
-O bana göre yorucu antremmanlara ve kardiolara ragmen gün icersinde hep dinc ve dinamik olmam.
-Libidonun yükselmesi
Diyetimin ---------leri
-Gardrobumda giyebilecegim bisiy pek kalmadi,tisörtler dar,pantalonlar bol gelmeye basladi.
-Kas kütlemin cok az oldugunu farketmem ve diyet icin merakimdan fazla acele ettigimi farkettim.
-Bulk dönemi diye adlandirarak gecirdigim sürede daha cok kalori alimina gitmem gerektigini farkettim.Kalori alimindan korkmamaliydim.
-Diyetim cok kisaydi 8-9 hafta yerine istedigim vücut icin diyetime daha kütleli girerek 16 haftalik bir diyet uygulamaliydim.
-Diyet hakkinda daha cok bilgi edinmem gerektigi
-Ruhen yiprandim,bu ac kalmaktan degil hic ac kalmadim ama her yedigimin kalori degerini yada bu acaba diyetime uygunmu diye düsünmek ruhen yordu,fakat son zamanlarda azaldi.
-Artik bu yastan sonra diyet yapmanin zorlugu.
-haftada 4 kez antremman yapmanin zorlugu birde üstüne kardio eklemenin vücudumu zorladigi ve ruhen yiprattigi.
-
Simdilik aklima gelenler bunlar,son gün olan persembe gününe kadar aklima geldikce yazicam.
Bütün bu yazdiklarimin ve yasadiklarimin birgün benim yaslarimdaki birininde isine yarayabilicegini düsünerek paylasiyorum bunlari.
Genclerr siz bu yazdiklarima bakmayin bu yazdiklarim +40 icin sizler tam gaz devam
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:36 ----------
Gün itibariyle cekebildigim SIRT OMUZ karisimi bisey!