Bekci
Üye
3 lü 5 li 6 lı ne çıkacağını çokda umursamıyorumÖyle deme abi, ben inanıyorum ki seneye senin 6lılarıda görebiliriz gibime geliyor
İsim neydi senin abi ?

İsmim Akın[DOUBLEPOST=1402327544][/DOUBLEPOST]
@Balboa7 yok ben hollandada değilim isviçredeyim;hollandaya bizim çiko gidicekmiş forumdan.sanırım hollandadasınız güneş az ama güneş gibi hollandalı kızlar fazla olduğu için sorun yokbu arada espirili yorumlarını okumak keyifli takip ediyorum günlüğünü
Bu arada buradan yazıyim,antalya ve civarında olan varsa tr ye geldiğimde buluşalım,chatting yapıp antreman atalım,burdan yaz yaz nereye kadar kaynaşalım toplu chatting ler yapıp diyet katili felan olalım.[DOUBLEPOST=1402328389][/DOUBLEPOST]Bugün yazdığım sistemde ilk antreman yapıldı,biceps,triceps girildi,
4*8 barbell curl
4*8 inciline hammer curl
4*8 cable curl,dumbell curl süper set
Z bar 21 3 set yapılıp bicepsler öldürüldü.
Triceps için
Dips
Closegrip benc 3 er setten 2 hareket daha girdim ama gelde hatırla şimdi onların adını

Antremanın ardından 4*20. Abdominal crunc yapıldı
Antreman komple 65 dakika sürdü
Set aralarını azaltıp bunu 50 dakikaya felan çekmem lazım çünki diyette daha kardio eklenicek.
Her kol gününde bunlar olmucak her antremanda kafama esen canımın istediği 4 hareketi salona giderken belirler antremanı öyle yönlendiriyorum.
Birdahaki kol günümde bambaşka hareketler olabilir,yada iki hareket değişebilir .
Son düzenleme: