Bedenler...

Bedeniniz nedir?

• Total voters
    913
L genelde sorunsuz oluyor ama uzun boylular ya da göbeği olanlar için pay mı hesaplıyorlar bilmiyorum bazen uzun geliyor tişörtler.

normalde vududumu "s" beden sarardı
antremanlar güzel gittikçe dedim kendime yeni ciciler alayım :)
aldığım tshirtlerin yarısı boynumdan geçip kaldı öyle omuzlardan geçmedi, değiştirmeye fırsat olmadan kardeşim hacıladı dar olanları :)
şimdi "m" giyiniyorum kesimine göre genelde sarıyor m ler

markadan markaya değiyor XXL giyiyorum ama bazı markalarda XXL larda olmuyor üretirlerse XXXL üretmezlerse bulmakta çok zorluk çekiyorum çekette ise genelde 60 ama 62 olduğuda oluyor

gömlekte uzun yıllar M giyiyordum, geçen yıl L'ye, bu yıl da XL'ye geçtim. Tabi bu slim fit gömlek kalıbı.

tişörtte ise çoğu zaman M, ve kalıplarını geniş çalışan bazı markalarda (mesela jack jones) S bile giyiyordum önceden. şu an ise çoğunda M'ye geçtim. Bazı markalarda ise L ancak oluyor.

Ceket bedenim de uzun yıllar 50 idi. Orda da artık 52 oldum.

xl giydiğimde omuzlar dar geliyor xxl giydiğimde ise kollar uzun kalıyor üstüme başıma bir şeyler bulmakta zorlansam da genelde xxl giyiyorum.

XL-L'tan Smalla.Smalldan da mediuma terfi ettim.Omuz 127den 107 ye, 107den 120lere geldi hele şükür (Epey kilo vermiştim tekrar alma dönemindeyim :) )

XS - S - M - VE şuan Large nerden nereye..

Back
Yukarı