Bebek Gibi Bir Yüz İçin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siyah nokta ve ben aynı şey dimi ? google felan araştırdım bulamadım. bende siyah nokta problemi var. aşırı çok diyebilirim. siyah noktalar için krem&jel kullandım 2 tane 2side azaltmak yerine arttırdı. artık maskelere kaldık. gerçi aldırmayıda düşünüyorum ama 18den önce sakıncalı diyenler var. nese şimdi maske için bi koşu marketten limon alim gelim :D

Siyah nokta ve ben ayrı şeylerdir. Ben siyah noktalarımı saatlerce suratıma bakmama rağmen göremem ama kız arkadaşım gelir suratıma bakar "ohoooo gene dolmuş suratın" der. Nasıl anlıyorsun ya derim ben anlarım der. Açıklama yapmaz beni fitil eder :D

Kendisi bana 1 hafta kadar bakım yaptı ve baya azalmalar görüldü.

Limon suyu + gülsuyu nu pamuğa döküp cildinize sürün. 10 dakika bekleyin ve cildiniz inanılmaz derecede gerilir. Ondan sonra gidip yüzünüzü yıkayın. Sanki mandallarla suratınız 2 taraftan çekilmiş gibi hissedersiniz. Bu his 5 dk sonra geçer ve ondan sonra da inanılmaz bir değişim olur. Sanki suratınızın içinde vantilatör çalışır ve deriniz nefes almaya başlar. Siyah nokta için bildiğim ve gördüğüm en etkili çözüm. Tabi bu işi kız arkadaşım yaptığı ve beni bu konuda rahatlattığı için bu şekilde konuşuyorum. Uzman olmadığım için başka etkili yöntemler olup olmadığını bilmiyorum. Saygılarımla ...

vücut çalşyorum ve çok çabuk kilo alyorum,yanaklarm şişmeye başlıyor,bunlar için ilk verdiğin tarif geçerli olurmu,fazla şişman yüz sevmiyorum veya bunları eritme yöntemi var mı,valaha bunu çok düşündüm ama bulamadm :)

GOLD SHAPE FACE SLIMMING CREAM 60 ML - Yüz bölgesi bunu kullan kardeş

bu krem cidden işe yarıyo geçen sene kullanmıştım gıdık için :)

Vallah Ne Deyeyim Sivilce Desen Var Siyah Nokta Desen Var çok Teşekkürler Tavsiyeler In Işe Yarar Inşlalah Yüz üstü Kalmayiz Inşş

arkadaslar bn kayısıyagı ile her gece yatmadan once siliyorum yıkamadan yatın superrr oluyo bebek cildi tabirne cok uygun:D yaglı ciltlerde nasıl olur bilmem ama karma ve kuru ciltler icin birebir

ya bnm arka kol bölgemde küçük küçük pötür pötür sivilce gibi şeyler çıkıyor onları nasıl yok ederim şimdiden saolun

Bende şöyle bir yöntem uyguluyorum denemenizde fayda var talk pudra ve limon kolanyasını karıştırıp macun haline getiriyorsunuz sonra da yüzünüze sürüp kurumasını bekliyorsunuz.Kuruyunca bol suyla durulanıyor.Cildiniz tertemiz yağdan ve kirden arınmış oluyor.Traş olduktan sonra yaparım genelde bebek poposu kıvamına geliyor cilt tavsiye ederim.

çok sağol gerçekten işe yarıyor ;)

limon ve süzme yoğurtu karıştırıp cildinize uygulayın cildiniz acayip gerilir ve parıl parıl parlar yüzünüze uyguladıktan sonra kurumasını bekleyin ve peeling yöntemiyle elinizi kullanarak yavaş yumuşak baskılarla ufalayın bu kadar basit.sonuç gözenekler açılmış yenilenmiş ve yumoş olmuş bir cilt.(yağlı cilter için daha uygundur)

siyah noktalar için ben haftada bir kere peeling yaparım

yumurta akı şeker bazende limon ve zeytinyağı katıyorum
karıştırıp sürüyorum 10 dk bekliyor
duş aldıktan sonrada(duş almadan önce yaparım,diğer türlü yumurta kokusu çıkmamış hissederim) yüz fırçası ile yüzümü hafif fırçalarım,hem siyah noktalardan kurtulmuş oluyorum hem de yüzüm yumuşacık oluyor;)

P.S: cildim yağlı,her cilt tipine uymayabilir bu tarif..

hic birine gerek kalmadan en etkılı cozumu kullandım arkadaslar yuzumde ne bır sıyah nokta ne bır sıvılce var artık ve etkısı etkın olarak 2 yıl ortalama 10 yıl suruyor
reacutane veya zoratonın ıkısıde aynı ıcerıge sahıp marka farklı sadece 6 ay duzenlı kullanıyorsunuz ve sonra parlıyorsunuz doktorunuza danısın derım..

Slm ben antrenman bittikten sonra sauna buhar olayına giriyorum bi güzel terleyip toksinleri attıktan, gözenekleri açtıktan sonra bide duş en son cildim çok kuru olduğu için dove' yüz kremini sürüyorm ,bebek gibi oluyor diyebilirim ,soğuğa çıktığınızda da gerilme hissetmiyorsunuz.Bi de kremden dirseklere biraz sürdünüz mü o sert doku ortadan kalkıyor görüntü de iyileşiyor...

Kaşın ortası almaktan o bölge tahriş oldu nasıl bir çözüm bulunabilir ..

Slm kardeşim çok kötü olur bilirim şu an tahrişi yok etmek için Excipial Hydro diye eczanelerde satılan dermokozmetik bir krem var bunu sana şiddetle tavsiye ederim bana doktor onermişti .Daha sonrası içinde o bölgeyi ya cımbız yada iple alıyorsundur bunların yerine ufak makineler var onları kullanmanı tavsiye edebilirim sana

Back
Yukarı