Bebek Gibi Bir Yüz İçin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkürler Despo verdiğin bilgiler fakat bu kadar çok malzemeyi kullanırsak evde aç kalırız herhalde. :D

arkadaşlar bu kadar şeye gerek yok alın killi toprağı suyka karıştırıp yüzünüze 2 hafta uygulayın eğer yüzünüzdeki deişimi herkes farketmezse bende adam deilim bebek yüz nasıl olurmuş görün

arkadaşlar bir maske için bir kase yoğur fazla değilmi? ben 2 kaşık yoğurt yarım limon kullandım gene de bir hayli fazla bir karışım çıktı ortaya

bence biraz şaçma dermatolog denen bir şey var gidin hertürlü sorununuza çare buluyorlar.
şütle yoğurla olacak işler değil sadece düzenli beslenme deselerde anlardım.

Prof.Dr. Ahmet Maranki den Sivilce ve akne için Gülsuyu Kil Maskesi :

GEREKLİ MALZEMELER :
* Gülsuyu,
* Kil
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ :

Bir miktar kilin içine, yeteri kadar gül suyu ekleyin ve maske kıvamında bir macun hazırlayın. Cildinize sürerek, 1 saat bekletin. Cildinizden ovalayarak çıkarın. Maskeyi temizledikten sonra, cildinizi gül suyu ile silin.7 gün boyunca uygulayın. Cildinide, sivilce ve akneden eser kalmayacak.

Minoxil diye bir ilaç ile arkadaşım sakal çıkardı. Bıyıklar ile çene arasını birleştirdi. Sakal çıkardı dediysemde öyle hacı sakalıdeğil yani ;)

Minoxil saç dökülmesi içinde faydalı.Bu bioxin falan bahane en iyisi saç,sakal çıkartmak için minoxil %5 diye bi ilaç var odur.

Bende;
-Yumurta
-Bal
-Zeytinyağı

Kullanıyorum bi zararı varmı bilmiyorum fakat yararı olduğunu sanıyorum.

Son düzenleme:
ya benim sikintim vucudumun kalipli suratimin zayif olmasi, yuzume kilo almanin bir yolu var midir acaba? :) sacma bi soru belki ama cok guzel olurdu gercekten bir yol bulsam.

kırışıklık ve lekeleri gidermek için ;
Biraz maydanozu bir yumurtanın akıyla dövün içine de döverken yarım limonu damla damla koyun. sonrasında cildinize sürüp bekleyin. 2 günde bir uygulanırsa çok etkilidir

*Genel anlamda canlandırıcı bir maske*
Bir parça kili limon,soda,gülsuyu,kantaron yağı ile karıştırın sıvıları damla damla çok az koyun. cildinize ince bir tabaka halinde sürüp kuruyana kadar bekleyin

Teşşekkürler yoğurt ve limon olayını şimdi yaptım sürdüm suratıma bakalım nasıl olucak . Ama söyleyim 1 kase cok yarısından coguu kaldı

limon suyu + yoğurt

siyah nokta sırtımda yüziümde çok fazla var. burada kase derken ne kadar yoğurt lazım tam anlayamadım.

Bro bal sütü ben içiyorum yüzümemi sürecem :D :D

benim merak ettiğim şu despo:
bu yoğurt limon maskesine diğer sitelerdende baktımda 1 kase derken 3 çorba kaşığı oluyor.şimdi merak sormak istediğim malzemeleri boş yere ziyan etmesek 3 çorba kaşığı yoğurt 1 tane limon suyu yerine, 1.5 çorba kaşığı yoğurt yarım limon suyu sıksak da olur dimi çünkü yine aynı hesap oluyor.
birde maskeyi hazırladığımız kaseyi dolaba koyup 1 hafta sonra tekrar yapsak olurmu?yoksa her seferinde hazırlamamızmı lazım?
birde bu maskenin bir zararı olmaz dimi

Doğal tonik olarak gül suyunu öneririm. Her gece yatmadan önce yüzünüzü gül suyu ile temizleyin. Ben 2 haftadır kullanıyorum. Sabahları kalktığınızda yüzünüzün daha az yağlandığını göreceksiniz.

Back
Yukarı