Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bay Parfümleri - Peki Siz Hangisini Kullanıyorsunuz?
davidoff cool water kullanıyorum yazları katlamalı olarak yoksa koku çok hafif yakın temas olmadıktan sonra farkedilmesi zor ..kışları da vakko kullanıyorum(ama diğerininin de losyonunu yanına ilave ediyorum ii bi karışım oluyo))
hugo boss,lacos we black magic tercihim oluyor birazda şu aw r bence bütün parfümler kişinin teninde falrklı kokuyor yani bende koktuğu gibi a yada b şahısnda kokmuyor onlar bana gidiyor die düşünüyorum
Versace Blue Jeans kullanıyorum..Bundan önce Esprit,Benneton Cold ve Burrberys Summer kullandım yakın zamanda hepside çok hoş...ama en güzeli bana göre asla açmadığım sakladığım Calvin Klein Electric'tir kıyamıyorum kullanmaya açmaya bile Pepe Jeans'in Blue Essence 'te çok güzeldir hafiftir ve kalıcıdır tavsiye ederim..