Allaaaaaaahhh ...taparım ben fahrenheit kullanan erkeğe
Bir erkeğe erkeksilik katan parfümlerden birisi bence.. jean paul gaultier ,issey miyake ve di gio'nun emitasyonları çıktığından beri artık eskisi gibi ilgimi çekmiyor.Her önüne gelen kullanmaya başladı.Tabir-i caizse "piyasa"oldular..
Bide Pi var ayağa düşenlerden..Japon pazarlarında 1 ytl ye pi kokulu oda parfümü satılıyor.gio gibi,joop gibi..
Bir bayan olarak bayıldığım erkek parfümlerini yazıyorum..(ki zevkime çok güvenilir
tecrübeyle sabittir.)
fahrenheit
Diesel
Polo sport
Givenchy (allaaaaaaaahhhım yarabbimmmmmmm :shock:
)
Armani He
Hugo boss
Bvlgari blue
Angel
Jazz (bu da nostaljik.ama fahrenheit kadar müthiş)
C.K One
Davidoff Cool Water (yaz aylarında 3 günde 100'lük şişesini bitirdiğim yegane parfüm
)
Birde Avon firmasının ismini bilmediğim 1-2 tane erkek parfümü var mükemmelitesi yüksek.Ayrıca yabana atmamak lazım Slazenger'in klasiği ve sportu (yeşil ve mavi),dunlop'un yeşil ve mavisi,brut'ün yeşili deo'ları nostaljiktir ve hala çok güzeldir..Bi zamanlar old spice vardı.Hala varmı emin değilim..Traştan sonra babam kullanırdı.Yarım saat babamın boynuna sarılır evin içinde öyle dolaşırdım :lol:
Eksik kalmıyayım,bende kullandığım bayan parfümlerini yazayım
Avon Faraway,
AnGeL,
Diesel 0 plus
Naomi Campbell,
Tommy Girl,
Cacharel Noa ve Cacharel Gloria,
Davidoff Cool Water ve good life
..oh de Moschino,
Sexy Graffitti,
Gucci Envy me,Gucci Rush,
Escada Sport ve magnetism
Chanel Chance
Lancome Tresor
Amore Amore
Sunflowers
Bvlgari absolute
C.K Eternity
Tabi yaşadığım yerin kozmetik piyasasında bazen zor ve daha yüksek fiyata buluyorum bunları..Son 6 yıldır kolayını buldum..Havaalanındaki Duty free shop'lardan alıyorum
Genişletmek için tıkla...