Basen ve bacak hareketlerim işe yaramıyor mu?

Merhaba arkadaşlar,
Ben spor saloluna gidecek zamanım olmadığı için akşamları evde bölgesel zayıflama hareketleri yapıyorum. Önce 15-20 dakika birkaç adım ileri ve geri koşarak ısınıyorum sonrasında bacak hareketleri yapıyorum.
Hareketleri yaparken yoruluyorum hatta son sayılarda titremeye başlıyor artık bacaklarım ama birkaç dakika sonra hiçbir şey hissetmiyorum yüzüm, kollarım terliyor ama bacaklarımda bir ısınma hissetmiyorum. Bunun nedeni nedir? Hareketleri boş yere mi yapıyorum?
 
Bölgesel Zayiflama Diye Bir Sey Yoktur .Sadece Basen , Kalca Eritme Luksumuz Yok Ne Yazikki Genel Kardio Egzersizleri , Istediginiz Sonuca Ulasmak Icin Daha Faydali Olacaktir. Yaptiginiz Hareketler Sikilasmayi Saglar Tabi Dogrudur Lakin Kardio Yapmaniz Sart. Tabiki Duzenli Beslenme Ile Desteklemelisiniz.Gunluk Zamanda Kaslariniz Tabiki Calisirkenki Gibi Sicak Ve Siki Kalmayacaktir. Ama Bu Demek Degilki Yaptiginiz Hareketler Bir Ise Yaramiyor , Sizin Sadece Zamana Ihtiyaciniz Var . Ayrica Kaslarinizi Asiri Calistiriyorsaniz , Yeteri Kadar Dinlendirmiyorsaniz Gelismeniz Yavaslayacaktir . Bu Yuzden Cok Yormayiniz Kendinizi.
 
Bunu beslenme alışkanlıklarımı değiştirerek de destekliyorum. günlük 1500 kalorilik bir diyet uyguluyorum. Çok yağlı yiyecekler yemiyorum, önceden abartı şekilde çikolata tüketiyordum bunu nadir şekilde form bisküvisi ya da dondurma yiyerek azalttım. Orantısız bi vücut yapım olduğu için diyetle zayıflarken zayıflamasını istediğim yerleri çalıştırırsam daha iyi olacağını düşündüm.
Demek istediğim şu ki mekik çektiğim zaman karnımın kasıldığını hissediyorum mesela ama bacaklarımda aynı şeyi hissetmiyorum. O bölgenin daha yağlı olmasından kaynaklanıyor olabilir mi?
 
Bölge Nekadar Yagli ise Sayet Yanma Hissi Daha Az Oluyor Kendimden Biliyorum . Ama Bu Gelismedigi Anlamina Gelmez . Demek Istedigim Suki Genel kardio Egzersizleriyle Genel Yag Oraninizi Dusururseniz . Yaptiginiz Antremanin Kalitesi Articaktir . Yavas Yavas Hissetmediginiz Bölgeleri Hissetmeye Baslayacaksiniz .
 
rockallen arkadaş belirtmiş zaten bölgesel zayıflama diye birşey olmadığını bunun üstüne yaptığınız hareketlerin yanma hissi vermemesinin nedeni o bölgedeki yağ ın fazla olması aynı durum bendede var biras araştırdığım ve bilgi edindiğim duruma göre güzel bir beslenme programı ve güzel bir cardio programı ile vücudun yağ oranını düşürmeniz gerekiyor vücuttaki yağ oranı düştüğü süreçte yaptığınız haraketler daha çok etki edecektir. vazgeçmeden ve pes etmeden devam ederseniz sonuçlarının olumlu etki edeceğini göreceksiniz.
 
vucut tipim itibari ile yaglarım basenlerime toplanıyordu.
36 beden pantalon giyiyordum
3 aydır fitness'la uğraşıyorum ve 32 beden pantalon bol gelmeye basladıgını söylemek isterim.
disiplinli beslenme ve saglam cardio ile verilmeyecek kilo yakılmyacak yag yoktur.
 
Back
Yukarı