Barfix ?

Arkadaslar öncelikle merhaba .Ben bi tane bile barfix yapamiyorum .Hocam kollarimin güçlü olduğunu yapabilmem gerektigini söylüyor ama bi tane bile yok.Lutfen yardim edin Ozel harekat mulakatlarina gircem Allah in izniyle barfix cekmem şart.

Teşekkürler. ..

Avuçlar nereye bakıyor? Avuçlar ileri bakıyosa başka kaslarla çekersin. Avuçlar kendine bakıyosa başka kaslarla çekersin. Sırtın yeterince gelişmiş olmayabilir postür bozukluğun var mı? Omuz önde duruyor, kamburluk gibi gibi

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zate o 5 günlük programı ben kendim hazırlamadım benim salondaki antrenör hazırladı
Esnek bantlar var barfiks yada front lever calismak icin onlarndan bir tane al belli bir süre onu destek yapip cek. Barfiks sayın zamanla artar
Arkadaslar öncelikle merhaba .Ben bi tane bile barfix yapamiyorum .Hocam kollarimin güçlü olduğunu yapabilmem gerektigini söylüyor ama bi tane bile yok.Lutfen yardim edin Ozel harekat mulakatlarina gircem Allah in izniyle barfix cekmem şart.

Teşekkürler. ..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avuçlar nereye bakıyor? Avuçlar ileri bakıyosa başka kaslarla çekersin. Avuçlar kendine bakıyosa başka kaslarla çekersin. Sırtın yeterince gelişmiş olmayabilir postür bozukluğun var mı? Omuz önde duruyor, kamburluk gibi gibi

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayır yok eller ileri bakyo

Back
Yukarı