Barfiks Çekmek bu kadar kolay olmamıştı :)

tebrikler dostum , 20 tane çekebilmeni sırt kaslarının güçlü olmasına borçlusun galiba ? yoks akol mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
tebrikler dostum , 20 tane çekebilmeni sırt kaslarının güçlü olmasına borçlusun galiba ? yoks akol mu ?

ilk başta kendi kollarının seni kaldırması gerek dostum paralel bar dips. vs bu tip hareketlerde anlarsın bunu , barfiks sırt kası güçlendiriyor tabiki kollarla birleşince kendini kaldırabiliyorsun :) ne kadar sık barfiks çekersen o kadar sayı artıyor..

ilk başta kendi kollarının seni kaldırması gerek dostum paralel bar dips. vs bu tip hareketlerde anlarsın bunu , barfiks sırt kası güçlendiriyor tabiki kollarla birleşince kendini kaldırabiliyorsun :) ne kadar sık barfiks çekersen o kadar sayı artıyor..

anladım.kollarım aynı seninki gibi.fakat dikkatımı çeken nokta sırtın hacimli.galiba ben sırttan kaybediyorum dar çekebiliyorum fakat.genişte nedense 1 tane zor çekebiliyorum .

anladım.kollarım aynı seninki gibi.fakat dikkatımı çeken nokta sırtın hacimli.galiba ben sırttan kaybediyorum dar çekebiliyorum fakat.genişte nedense 1 tane zor çekebiliyorum .

dostum dediğim gibi alışmakla ilgili bir süreç :) barfikste asılı kalma süreni uzat , arkadaşlarının yardımıyla açık şekilde çek :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bence güzel bir başarı ama birazda kilo alman sana daha yakışacak

Tebrikler dostum başarılısın fakat bi konuda uyarıda bulunmak istiyorum, alkışlı barfiks olarak yaptığın harekete çok dikkat et bir arkadaşım o hareketi yaparken sakatlandı ve 3-4 ay spor yapamadı; bu yüzden bu tür ters hareketlerden ya uzak durulmalı ya da çok dikkatli yapılmalı diye düşünüyorum..

genelde söylendiği gibi vücut kilo kilo diye bağırıyor maalesef :(

seni street workout'u biraz araştırmaya yönlendirmek isterim.değişik hareketler keşfetmen açısından.başarılar.

Tek tek teşekkür ederim hepinize , mümkün olduğunca yemek yiyorum daha gainer kullanmadım , zamanla olucak şeyler umarım,başladığımda 52 kiloydum şuan 65 im . Umarım daha iyi olurum :)

Tebrikler...İyi bir beslenme listesi oluşturup günlük ihtiyaçalrını karşılıyacak şekilde beslen bu şekilde gidersen hem hacim alıp hemde sayını arttırsın...Barfiks dışında diğer hareketlee yönelmenide tercih ederim handstand push up gibi...

Bu sayıda barfıks cekmenı kılona borclusun ama yınede basarılı.eger barfıksım ıyı dıyıp bırakırsan ustune dusmezsen ve kılo alırsan yada hacımlenmeye baslarsan o sayı duser ama hacımlenırken kılo alırken barfıksı bırakmazsan sureklı arttırmaya calısırsan sayıda hacımde artar.baslıgıda degıstırmelısın ego meselesı gıbı geldı bana

Konu biraz eski fakat yine de yazayım. Amaç hacimlenmekse eğer, zaten barfikste çok iyisin. En önemli şey beslenme tabii ki fakat bunun yanında barfikste dipste şınavda ağırlık plakası eklersen çok yararını görürsün kas kazanımı bakımından.

Kardeşim maşallah çok güzel de :) bence bir daha video editleyecek olursan videoyu çeken arkadaştan görüntüyü boydan almasını rica et yoksa alttan birisi destek veriyor diyen illa ki çıkar. Başarılar

Başarılı , kollar geniş still barfiks gerçekten zorlayan bir still tebrikler , ayrıca alkış barfikste güzel.Barfiksi antreman programından hiç eksik etmemeni öneririm , farklı stiller deniyerek ilerlersin ve yararını görürsün amaç hacimse TheBlack_D-D_'nin dediği gibi bu stilleride ağırlıkla yaparak hacmi görebilirsin.

Zamanla alırsın tabi ki kilo ama şimdi kollar çok zayıf gözüküyor. İzlerken rahatsız edici derecede. Bende ektomorfum, bende o yoldan geçtim, bana da kötü gözüküyor diyorlardı bir nevi senin gibiydim ama artık fit güzel diyorlar. Yani sıkma canını, 1 yıl düzenli beslen spora devam et hacimlen, bu en doğrusu olacaktır.

Back
Yukarı