Bandırma Çiftliği Yumurta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cankx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cankx

Üye
Arkadaşlar oturduğum yere çok yakın A101 açıldı, bu yumurtayı gördüm ve değerleri oldukça ilginç geldi.
Acaba bir yanlışlık mı var ? 60gr. da 12 gr. protein ?
Fiyat 15 adet için 3,50 TL.

6i6tkn.jpg

benim bildiğim 11-12 gram protein normal. beyazında 6 sarısında 5.5-6 gram protein var diye okumuştum ama aynı oranda 5 gramda yağ var sarısında

Ciddi bir konu bu gerçekten. Bugün A101'den ben de aldım. Ürün kutusunun üzerinde 60gr.'da 12,4gr protein yazıyor. Ama şuan aklımda soru işaretleri oluştu. Acaba çeşitli hormon takviyeleriyle yetiştirilmiş tavuklardan elde edilip sağlığımı bozar endişesindeyim. Bu ürün hakkında araştırma yapmış veya bilgisi olan birileri forumda var mı acaba? 60gr. yumurtada 12,4gr protein oranı hakkında ne söyleyebilirsiniz?

Eklentiler

• 2015-04-16 20.12.58.jpg
    2015-04-16 20.12.58.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 523
Son düzenleme:
Arkadaşlar 60 gr aşşa yukarı. 2 yumurta yapar o değerlerde iki yumurta değerlerin e eşdeğer,bir tam yumurtada 3beyazında 3 de sarısında olmak üzere 6 gr protein vardır.değerler aşşa yukarı böyledir ve yukarda yazan değerlerde doğrudur.

alla alla ben şimdiye kadar 60 gram yumurtayı 7 gram felan diye hesaplıyordum .yanlış hatırlamıyorsam bimdeki yumurtalarda 6-7 gram bişi yazıyor .

Back
Yukarı