Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben yorsan boreklik lor kullaniyorum. Tat ve degerler acisindan basarili. Bunun degerleri daha iyi gözüküyor.
Deneyecegim ben de bulursam. Teşekkürler.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Büyük marketlerde var carefour migros macro ilk deneyecek arkadaşlar değerlerinden etkilenip cok sayıda almasın tüketemeyebilirsiniz keçi kokusu gibi kokusu var tuz miktarı da azımsanacak gibi değil
Baltalı Keçi Loru gerçekten mükemmel. Laktoz hassasiyetim var bu ürünü rahatlıkla tüketebiliyorum. Tadı da enfes... Hem Keçi olduğu için ÇOK SAĞLIKLI hem de %1 yağ içeriyor, gg de satanlar da var. Bazen bir tek Metro da bulabiliyorum, ama google a yazın, satış sitelerinde dönem dönem çoklu paketler halinde satılıyor, şu anda da satanlar var. Migros getirmiyor, bazen çok nadiren Carrefour Hiperlerde bulunabiliyor, fiyatı 7.50 TL ydi en son Carrefourda. Ama Carrefourlara 2 aydır falan gelmiyor hiç, telefon açıp soruyorum sürekli.