• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

bakın bakalım olmuş mu

soner

Üye
arkadaşlar ben tam olarak cok az kesintiyle beraber gecen hafta bitimiyle 8 ayımı doldurdum ve tamamiyle doğal olarak sıfır ilaç kullanımı olarak bady yapıyorum bir kaç resim çektim ama sanırım ışıktan kaynaklanan yani iyi yerden alamadığım için bazı hatlarım cıkmamış ama en kısa zamanda yeni resimlermi ekleyeceğim ölçülerime gelince

kol 38
göğüs 115
omuz 130
bel 83

her türlü yorumunuzu bekliyorum

bu resimlerin hepsi 2006 haziran ayında cekilmiştir

bu arada ben 20 yaşındayım

8 ay için iyi bir vücut.. bicepslerin ufak kalmış sanki biraz

evet ilaçsız 8 ay olarak gayet güzel, bir de mümkünse başlangıç resmini de koysan fena olmaz...
yağsız, kılsız, formda, sıkı, plaj vücüdu AMA normal dışarda seni ilk gören body'ci sanmayabilir, body yaptığını düşünmeyebilir, şu an benim de öyle, illa üstümü çıkarmam gerekir, elletmen gerekir falan filan... yani aynı kıvamı koruyaraktan ÖLÇÜ yapma zamanı geldi... :)

Vallahi resimden kaynaklaniyor olabilir, boyunuda bilmiyorum, ama su gördüklerimde ne omuzların 130 duruyor ne de göğsün 115, gerçi boy önemli, ama çok uzun değil gibisin, arka sırt resminde omuz sırt orantın 8 ay için güzel ama omzunla boynunu orantiliyorum, dar gözüküyor omuzların, 130 santimde, ortalama yağ oranında geniş omuzlar beklerdim ben, ama geniş ve yapılı bir vücut göremiyorum maalesef, ölçüleri bir kenara bırakırsak 8 ay için bence oldukça iyi, aynen devam, biraz daha define olmanı tavsiye ederim, yaklaşık 3-4 kilo verebilirsin.

Omuz 130 iddiali bi ölcü, arka omuzlarda kalın deil..
8 ay icin fena bi vücut degil bence de... bu yolda dewam ederse cok daha ii olur.. biraz kendinden bahsedin arkadaslar resmiizi koyuyorsanız

boy 1.80
kilo 79

ama gerçekten ölçü bu size en kısa zamanda salanda çektiğim resimleride yollayacam hepinize yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim
bence kesinlikle ışıktan kaynaklanıyor arkadaşlar sizlere birkaç daha resim yolluyorum yorumlarınızı bekliyorum

En az 3 yıl çok iyi beslenme ve çok sıkı şiddetli idmanla çok iyi olabilirsin..

Kolay gelsin..

benimle birlikte salona gelen bir arkadaş var.

kendisi yorgancı idi. onunla senin başlama süren aynı fakat onun yanında senin vücudun çok fazla gelişmiş.

gurseshalil dedi:

kendisi yorgancı idi. onunla senin başlama süren aynı fakat onun yanında senin vücudun çok fazla gelişmiş.

teşekküğr ederim arkaşım yrumun için ve diğer yorum yapan arkadaşlar için ama bir seyi düzeltmek istiyorum ben bu resimleri sizlerinde anlayacağı gibi salonda calısırken cektirmedim evde cektirdim yani demek istediğim salonda calısırken cektirseydim o zaman kaslarım şişmiş olacaktı ve daha iri gözükecekti size onlarıda göstericem arkadaşlar ben doğal yağtığım için sizlerede doğal resim vermeyi uygun gördüm ama en kısa zamanda size salonda calısırken kaslarımı şişirip öylede poz vericem

birseyide düzeltmek isterim evet omuzlarım 130cm değilmiş o konuyu acarken ölçmemiştim onu öylesine yazmıştım ama ölçtüm ve doğrusu sudur ölçümün

boy 1.80
yaş 20
kilo 79

28.06.2006 tarihindeki ölçülerim

OMUZ 123 cm
GÖĞÜS 115 cm
BEL 83 cm
KOL 38 cm

tabiki işi bilen arkadaşlarım hemen senin omuzların 130 oılamaz demişlerdi evet haklılar ama yorumlarınıza bayılıyorum hep yapıcı böyle olmasıda iyi

soner dedi:
gurseshalil dedi:

teşekküğr ederim arkaşım yrumun için ve diğer yorum yapan arkadaşlar için ama bir seyi düzeltmek istiyorum ben bu resimleri sizlerinde anlayacağı gibi salonda calısırken cektirmedim evde cektirdim yani demek istediğim salonda calısırken cektirseydim o zaman kaslarım şişmiş olacaktı ve daha iri gözükecekti size onlarıda göstericem arkadaşlar ben doğal yağtığım için sizlerede doğal resim vermeyi uygun gördüm ama en kısa zamanda size salonda calısırken kaslarımı şişirip öylede poz vericem

birseyide düzeltmek isterim evet omuzlarım 130cm değilmiş o konuyu acarken ölçmemiştim onu öylesine yazmıştım ama ölçtüm ve doğrusu sudur ölçümün

boy 1.80
yaş 20
kilo 79

OMUZ 123 cm
GÖĞÜS 115 cm
BEL 83 cm
KOL 38 cm

tabiki işi bilen arkadaşlarım hemen senin omuzların 130 oılamaz demişlerdi evet haklılar ama yorumlarınıza bayılıyorum hep yapıcı böyle olmasıda iyi

Yahu yapma etme, göğüs ile omuz arasında 8 santim fark olduğu nerede görülmüş???
Fark en az 13-14 santim olur, 123 omuzu olan birisinin göğüsleri en fazla 110 civarında olur...

Karasan dedi:
soner dedi:
gurseshalil dedi:

boy 1.80
yaş 20
kilo 79

OMUZ 123 cm
GÖĞÜS 115 cm
BEL 83 cm
KOL 38 cm

Yahu yapma etme, göğüs ile omuz arasında 8 santim fark olduğu nerede görülmüş???
Fark en az 13-14 santim olur, 123 omuzu olan birisinin göğüsleri en fazla 110 civarında olur...

arkadaşım gercekten 115cm ğögüslerim istersen ölçülü fotoyu yollaya bilirim

arkadaşım ölçülerinde doğruluk yok.göğsün 115 ise omuzun nasıl 123 oluyor.Benim mesala göğüs ölçüm 106 cm, omuz ölçümde 126 cm.arada 20cm var.

Back
Yukarı