Baharat'li patlamis misir.

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve Enes122 tarafından 18 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. Enes122
    Offline

    Enes122 Üye

    Katılım:
    3 Aralık 2013
    Mesajlar:
    11
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    Cinsiyet:
    Bay
    Evet arkadaslar,Bende hep diyet icindeyim.Ancak bazi aksamlar canim atistirmak icin inanilmaz derece'de misir cekiyo.Diyet'te oldugumdan yagli tuzlu bir patlamis misir'in cok zararli oldugunu biliyorum.O yuzden kendime ait bir tarif hazirladim ve tadi cidden iyi oldu.Ilk once 2 avuc falan misirimizi tencere'ye koyuyoruz.3 dadika hafif ateste pisirip,misirlarin yanmamasi icin tencereyi salliyoruz.3 dakikadan sonra atesi acip patlamasini bekliyoruz.Yaklasik 1 dakika kadar bir surede patlayan misirlarimizi, 1 kaseye bosaltiyoruz.Ustune yarim cay kasigi kara biber,Yarim cay kasigi kirmizi biber,yarim cay kasigi kekik ekliyoruz ve karistiyoruz.Sonra'da afiyetle yiyoruz :D :) :)
     
  2. Madness7
    Offline

    Madness7 Üye

    Katılım:
    15 Ekim 2014
    Mesajlar:
    18
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cinsiyet:
    Bay
    Yag koymuyor musun kardesim?
     

Sayfayı Paylaş